‘GEZEN SİNEMA’ DİLOVASI’NDA 6 OKULA GİTTİ

Dilovası 18.09.2021 - 10:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

‘GEZEN SİNEMA’ DİLOVASI’NDA 6 OKULA GİTTİ

İçişleri Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı destekleri ile Dilovası Kaymakamlığı öncülüğünde ‘Gezen Sinema’ bu hafta Dilovası’nda 6 okulu ziyaret ederek öğrencilere sinema keyfini yaşattı. Şehit Can Duyar İlkokulu, Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu, Hacı Seyit Taşan İlkokulu, Akşemsettin İlkokulu ve Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencilerine sinema keyfi yaşatan ‘Gezici Sinema’da öğrencilere patlamış mısır da ikram edildi. Dilovası’nda bu tarz sosyal etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Dilovası İlçe Mili Eğitim Müdürü Murat Balay, “İçişleri ve Kültür bakanlıklarımız destekleriyle Kaymakamlığımız öncülüğünde Gezen Sinema etkinliğimiz bu hafta ilçemiz okullarında çocuklarımıza hizmet veriyor. Şehit Can Duyar İlkokulu, Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu, Hacı Seyit Taşan İlkokulu, Akşemsettin İlkokulu ve Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencileri sırasıyla birer gün okul bahçelerimize kurulan sinemaya dönüşen özel tır içinde eğlenerek sinema keyfini yaşadılar. Belediye başkanımız Hamza Şayir de çocuklarımıza patlamış mısır ikramında bulundular. Her şey çocuklarımız ve onların mutluluğu için” dedi. ​

İçişleri Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı destekleri ile Dilovası Kaymakamlığı öncülüğünde ‘Gezen Sinema’ bu hafta Dilovası’nda 6 okulu ziyaret ederek öğrencilere sinema keyfini yaşattı.

Şehit Can Duyar İlkokulu, Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu, Hacı Seyit Taşan İlkokulu, Akşemsettin İlkokulu ve Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencilerine sinema keyfi yaşatan ‘Gezici Sinema’da öğrencilere patlamış mısır da ikram edildi. Dilovası’nda bu tarz sosyal etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Dilovası İlçe Mili Eğitim Müdürü Murat Balay, “İçişleri ve Kültür bakanlıklarımız destekleriyle Kaymakamlığımız öncülüğünde Gezen Sinema etkinliğimiz bu hafta ilçemiz okullarında çocuklarımıza hizmet veriyor. Şehit Can Duyar İlkokulu, Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu, Hacı Seyit Taşan İlkokulu, Akşemsettin İlkokulu ve Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencileri sırasıyla birer gün okul bahçelerimize kurulan sinemaya dönüşen özel tır içinde eğlenerek sinema keyfini yaşadılar. Belediye başkanımız Hamza Şayir de çocuklarımıza patlamış mısır ikramında bulundular. Her şey çocuklarımız ve onların mutluluğu için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.