“GEREKİRSE YARGIYA TAŞIYACAĞIZ”

SİYASET 01.04.2021 - 12:13, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GEREKİRSE YARGIYA TAŞIYACAĞIZ”

Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük çok konuşulacak açıklamalara imza attı. AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerinde irtibat bürosu olarak kullandığı iş yerinin diyet borcuna karşılık kamu alanını verdiğini iddia etti. Bölük, AK Parti’nin irtibat bürosu olarak kullanılan petrol ofisinin diyet borcuna karşılık petrol ofisinin önünde toplu taşıma durağı olarak kullanılan alanın verileceğini öne sürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden çok konuşulacak iddialarda bulunan Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti seçimlerde seçim irtibat bürosu olarak kullandığı yere diyet borcunu kamu yerini vererek ödüyor. GEBZE’YE İHANET Osman Yılmaz Mahallesi 1903 ada 1ve 2 nolu parseller (Mualla Ateş Petrol olduğu yer) geçtiğimiz dönemde de AK Parti seçim irtibat bürosu olarak kullanılmıştı. Şimdi de AK Parti diyet borcunu petrol ofisinin önünde 591 metrekare toplu taşıma otobüs durağı olarak kullanılan alanı vererek diyet borcu mu ödüyor? Fatih Devlet Hastanesi yanı başında olan en çok kullanılan yoğun bir yaya trafiğinin olduğu yerde hem yayaları hem de trafiği sıkıntıya solacak olan bu uygulama CHP imar komisyon üyesi beni çok rahatsız etti ve şerh koyarak itiraz ettim. Yarın yapılacak meclis toplantısında oylanacak bu durum Gebze’ye ihanettir. GEREKİRSE YARGIYA TAŞIYACAĞIZ Ayrıca petrol istasyonunun yanına yapılmak istenen otopark da yaya yoluna otopark yapmak mekansal planlarda imar yönetmeliğine aykırılık taşımaktadır. Mevcut halinde 35 tane çam ağacı bulunan bu alanın park değil otopark yapılmasının altında yatan gerçek de; park olsaydı petrol ofisi 15 metre çekme yapacaktı ama otopark yapılarak çekme mesafesi 5 metreye düşürüldü ve 2 kıyak yapıldı. CHP meclis üyeleri bizler bu duruma ‘hayır’ diyeceğiz. Gerekirse yargıya taşıyacağız. BU HALK SİZDEN HİZMET BEKLİYOR Ben şerhimi imar komisyon üyesi olarak koydum. Gebze’de imar bekleyen binlerce parsel varken, özelikle Hüriyet ve Yavuzselim Mahallelerinin imar sorunu çözüm beklerken, imarı olmayan mahalleler çözüm beklerken, Sayın Başkan ve ekibi kıyak imar planları yapması çok yanlıştır. Başkan Yavuselim ve Hürüyet mahallesinin tapu paralarını topluyorsun, 6 ay içinde imar planlarını yapacağını demiştin. 2019 yılında 2 yıl oldu halen millet imar bekliyor. Kıyak değil, hizmet bekliyor bu halk sizden.”

Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük çok konuşulacak açıklamalara imza attı. AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerinde irtibat bürosu olarak kullandığı iş yerinin diyet borcuna karşılık kamu alanını verdiğini iddia etti. Bölük, AK Parti’nin irtibat bürosu olarak kullanılan petrol ofisinin diyet borcuna karşılık petrol ofisinin önünde toplu taşıma durağı olarak kullanılan alanın verileceğini öne sürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden çok konuşulacak iddialarda bulunan Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti seçimlerde seçim irtibat bürosu olarak kullandığı yere diyet borcunu kamu yerini vererek ödüyor.

GEBZE’YE İHANET

Osman Yılmaz Mahallesi 1903 ada 1ve 2 nolu parseller (Mualla Ateş Petrol olduğu yer) geçtiğimiz dönemde de AK Parti seçim irtibat bürosu olarak kullanılmıştı. Şimdi de AK Parti diyet borcunu petrol ofisinin önünde 591 metrekare toplu taşıma otobüs durağı olarak kullanılan alanı vererek diyet borcu mu ödüyor? Fatih Devlet Hastanesi yanı başında olan en çok kullanılan yoğun bir yaya trafiğinin olduğu yerde hem yayaları hem de trafiği sıkıntıya solacak olan bu uygulama CHP imar komisyon üyesi beni çok rahatsız etti ve şerh koyarak itiraz ettim. Yarın yapılacak meclis toplantısında oylanacak bu durum Gebze’ye ihanettir.

GEREKİRSE YARGIYA TAŞIYACAĞIZ

Ayrıca petrol istasyonunun yanına yapılmak istenen otopark da yaya yoluna otopark yapmak mekansal planlarda imar yönetmeliğine aykırılık taşımaktadır. Mevcut halinde 35 tane çam ağacı bulunan bu alanın park değil otopark yapılmasının altında yatan gerçek de; park olsaydı petrol ofisi 15 metre çekme yapacaktı ama otopark yapılarak çekme mesafesi 5 metreye düşürüldü ve 2 kıyak yapıldı. CHP meclis üyeleri bizler bu duruma ‘hayır’ diyeceğiz. Gerekirse yargıya taşıyacağız.

BU HALK SİZDEN HİZMET BEKLİYOR

Ben şerhimi imar komisyon üyesi olarak koydum. Gebze’de imar bekleyen binlerce parsel varken, özelikle Hüriyet ve Yavuzselim Mahallelerinin imar sorunu çözüm beklerken, imarı olmayan mahalleler çözüm beklerken, Sayın Başkan ve ekibi kıyak imar planları yapması çok yanlıştır. Başkan Yavuselim ve Hürüyet mahallesinin tapu paralarını topluyorsun, 6 ay içinde imar planlarını yapacağını demiştin. 2019 yılında 2 yıl oldu halen millet imar bekliyor. Kıyak değil, hizmet bekliyor bu halk sizden.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.