“GEREKEN NEYSE İVEDİLİKLE YAPILMALI”

GEBZE 16.02.2021 - 16:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GEREKEN NEYSE İVEDİLİKLE YAPILMALI”

GGOSB BAŞKANI ADEM CEYLAN GÜNDEME SESSİZ KALMADI;
Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Irak’ın Gara bölgesinde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen güvenlik güçleriyle alakalı gündeme sessiz kalmadı. Ceylan, “Yansın Irak, yıkılsın Kandil” dedi. Irak’ın kuzeyindeki Gara’da şehit edilen güvenlik güçlerinin acısı halen yüreğimizi sızlatırken kamuoyundan da açıklamalar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda duygu ve düşüncelerini samimiyetle aktaran Türkiye’nin tanınmış işadamlarından biri olan Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, çok sert konuştu. PKK’ya ve artık terör örgütünün adeta savunuculuğu yürüten HDP’ye ağır yüklenen Ceylan’ın eleştirilerinden sanat dünyası da nasibini aldı. 13 vatan evladı için taziyelerini aktaran Ceylan, Türk milletine de başsağlığı diledi. Ceylan şunları söyledi; BU CANİLİK SAVAŞTA BİLE YAPILMAZ “Öyle üzgün öyle kızgın ve öyle sinirliyim ki inanın kendimizi ve dilimizi artık zor tutuyoruz. Bağırmak, çağırmak isyan etmemek için sürekli kendi kendimize telkinde bulunuyoruz. Yüreklerimiz yandı, her şehit bizim canımız kanımız ama 13 vatan evladının hunharca katledilmesi bizleri çok ama çok üzdü. Çünkü bu olayın hikayesi başka, bu sefer ortada bir canilik var. Savaşın bile raconu vardır, ele geçirilen askerler esir tutulurlar katledilmezler. Ama karşımızda kâinatın en şerefsiz terör örgütü var. Artık bunu dünyanın görmesi ve kabul etmesi lazım.  COVİD’i ve beraberindeki ekonomik sorunlarımızın hepsini unutturdu bu olay. Gerçekten çok acı bir durum. Çünkü ünlü şairimiz Ziya Gökalp’in de belirtiği üzere bizim için vatan; ne Türkiye’dir Türklere Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir turan. İşte bu minvalde duruyoruz. PKK başta olmak üzere kim bu ülkenin bekasıyla uğraşıyorsa gereken en sert bir şekilde ivedilikle artık yapılmalı, Irak yanmalı Kandil yıkılmalıdır. HDP ARTIK BİZİM İÇİN EŞİTTİR PKK’DIR Kayıplarımızın yanı sıra olayın siyasi boyutunda farklı değil. Terör örgütünün savunuculuğunu üstlenmiş bir HDP var. Bizim için HDP eşittir PKK, eşittir YPG hepsi aynı soyun sopu. Hiç sağa sola bunu saptırmanın bir anlamı yok gerçekler ve tarafların sözleri ortada açık beyan. Ama daha vahimi de şu biz ülke olarak bunlara mecliste milletin ekmeğini yediriyoruz. Bunları savunanların şiirler yazanların dağdaki teröristten hiçbir farkı yok. Hatta bunlar dağdakilerden daha şerefsiz ve daha adiler. ENTEL DANTEL SANATÇILARIMIZ NEREDE? İş dünyası olarak bizler devletimizin, askerimizin ve milletimizin her zaman dimdik yanındayız. Ama bakıyorum kendilerine aydın, sanatçı ve gazeteci diyen ve yine kendilerini bu ülkenin entelektüeli olarak tanıtanlarda çıt yok. Televizyonlarda ekran ekran gezen bu aynı güruh şimdi nerede? ‘Katil polis’ diyen ağızları neden ‘PKK terör örgütüdür’ diyemiyor? Neden 13 vatan evladının katledilmesine sessiz kalıyorlar? Yahu bunlar değiller mi zaten yaşananları ve malum örgütle malum siyasi partiyi masumane gösterenler? Allah hepsinin birden belasını versin”
GGOSB BAŞKANI ADEM CEYLAN GÜNDEME SESSİZ KALMADI;

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Irak’ın Gara bölgesinde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen güvenlik güçleriyle alakalı gündeme sessiz kalmadı. Ceylan, “Yansın Irak, yıkılsın Kandil” dedi.

Irak’ın kuzeyindeki Gara’da şehit edilen güvenlik güçlerinin acısı halen yüreğimizi sızlatırken kamuoyundan da açıklamalar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda duygu ve düşüncelerini samimiyetle aktaran Türkiye’nin tanınmış işadamlarından biri olan Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, çok sert konuştu. PKK’ya ve artık terör örgütünün adeta savunuculuğu yürüten HDP’ye ağır yüklenen Ceylan’ın eleştirilerinden sanat dünyası da nasibini aldı. 13 vatan evladı için taziyelerini aktaran Ceylan, Türk milletine de başsağlığı diledi. Ceylan şunları söyledi;

BU CANİLİK SAVAŞTA BİLE YAPILMAZ

“Öyle üzgün öyle kızgın ve öyle sinirliyim ki inanın kendimizi ve dilimizi artık zor tutuyoruz. Bağırmak, çağırmak isyan etmemek için sürekli kendi kendimize telkinde bulunuyoruz. Yüreklerimiz yandı, her şehit bizim canımız kanımız ama 13 vatan evladının hunharca katledilmesi bizleri çok ama çok üzdü. Çünkü bu olayın hikayesi başka, bu sefer ortada bir canilik var. Savaşın bile raconu vardır, ele geçirilen askerler esir tutulurlar katledilmezler. Ama karşımızda kâinatın en şerefsiz terör örgütü var. Artık bunu dünyanın görmesi ve kabul etmesi lazım.  COVİD’i ve beraberindeki ekonomik sorunlarımızın hepsini unutturdu bu olay. Gerçekten çok acı bir durum. Çünkü ünlü şairimiz Ziya Gökalp’in de belirtiği üzere bizim için vatan; ne Türkiye’dir Türklere Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir turan. İşte bu minvalde duruyoruz. PKK başta olmak üzere kim bu ülkenin bekasıyla uğraşıyorsa gereken en sert bir şekilde ivedilikle artık yapılmalı, Irak yanmalı Kandil yıkılmalıdır.

HDP ARTIK BİZİM İÇİN EŞİTTİR PKK’DIR

Kayıplarımızın yanı sıra olayın siyasi boyutunda farklı değil. Terör örgütünün savunuculuğunu üstlenmiş bir HDP var. Bizim için HDP eşittir PKK, eşittir YPG hepsi aynı soyun sopu. Hiç sağa sola bunu saptırmanın bir anlamı yok gerçekler ve tarafların sözleri ortada açık beyan. Ama daha vahimi de şu biz ülke olarak bunlara mecliste milletin ekmeğini yediriyoruz. Bunları savunanların şiirler yazanların dağdaki teröristten hiçbir farkı yok. Hatta bunlar dağdakilerden daha şerefsiz ve daha adiler.

ENTEL DANTEL SANATÇILARIMIZ NEREDE?

İş dünyası olarak bizler devletimizin, askerimizin ve milletimizin her zaman dimdik yanındayız. Ama bakıyorum kendilerine aydın, sanatçı ve gazeteci diyen ve yine kendilerini bu ülkenin entelektüeli olarak tanıtanlarda çıt yok. Televizyonlarda ekran ekran gezen bu aynı güruh şimdi nerede? ‘Katil polis’ diyen ağızları neden ‘PKK terör örgütüdür’ diyemiyor? Neden 13 vatan evladının katledilmesine sessiz kalıyorlar? Yahu bunlar değiller mi zaten yaşananları ve malum örgütle malum siyasi partiyi masumane gösterenler? Allah hepsinin birden belasını versin”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.