Genel merkezden Gebze’ye ziyaret

GÜNDEM 12.02.2021 - 14:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Genel merkezden Gebze’ye ziyaret

Mimarlar Odası Genel Merkez Saymanı, TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliğini ziyaret etti. Mimarlar Odası Genel Merkez Saymanı, TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilcisi Cenk Elgin ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarete dair açıklamada bulunan Gebze Temsilcisi Cenk Elgin, “Mimarlar Odası Genel Merkez Saymanımız Sayın Hakan Kılınçarslan, Gebze Temsilciliğimizi ziyaret etmiştir. Mesleğimiz ve bölgemiz adına birçok konuda görüş alışverişinde bulunduğumuz bu verimli toplantı için kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Mimarlar Odası Genel Merkez Saymanı, TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliğini ziyaret etti.

Mimarlar Odası Genel Merkez Saymanı, TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilcisi Cenk Elgin ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarete dair açıklamada bulunan Gebze Temsilcisi Cenk Elgin, “Mimarlar Odası Genel Merkez Saymanımız Sayın Hakan Kılınçarslan, Gebze Temsilciliğimizi ziyaret etmiştir. Mesleğimiz ve bölgemiz adına birçok konuda görüş alışverişinde bulunduğumuz bu verimli toplantı için kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.