"Gençler, bu ülkenin geleceği”

Dilovası 01.02.2021 - 12:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

"Gençler, bu ülkenin geleceği”

Başkanlar Şayir, Özdemir ve Demir, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni seçmen biriminin düzenlediği programda 2023’de ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir’in katılım sağladığı program AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanlığı tarafından partinin konferans salonunda gerçekleşti. GENÇ KARDEŞLERİMİZ HER ZAMAN YANINDAYIZ Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, ”Görevi devraldığımız günden itibaren tek hedefimiz bayrağı aldığımız yerden daha yukarıya taşımak oldu. Bu kapsamda pandemi şartlarına rağmen “Çat Kapı” programları genç kardeşlerimizi ziyaret ettik ve ziyaretlere devam edeceğiz. Her zaman genç kardeşlerimizle birlikte olarak sizlerin de fikir ve düşünceleri ile program ve çalışma yapmaya devam edeceğiz” dedi. Demir katılımlarından dolayı Belediye Başkanı, İl Başkanı ve 2023 de ilk defa oy kullanacak gençlere teşekkür etti. GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ Geleceğimizin teminatı gençler için çalışıyoruz diyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,”Yükselen Şehir Dilovası sloganı ile 7/24 sahadayız ve gençlerimiz için Eğitim-Spor-Kültürel alanlarda ağırlıklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diliskelesi, Tavşancıl, Mimar Sinan ve köylerde Açık ve Kapalı spor salonu çalışmalarımız sürüyor. Eğitime başlayan gençlerimize kırtasiye yardımlarımız sürüyor. Üniversiteye giden tüm genç kardeşlerimize burs desteği sağladık. İlçemizde üç noktada yapılacak Şehir Kütüphanesi çalışmamız sürüyor ve kısa sürede tamamlayacağız” dedi. İlçede yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatan Başkan Şayir,”Biz her zaman gençlerimizin yanındayız ve geleceğimizin teminatı gençler için çalışıyoruz” dedi. 21 YAŞINDA İSTANBUL'U FETHEDEN BİR GELENEĞİN İÇERİSİNDEN GELİYORUZ Seçimlerin, demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgula AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, "Gençler, bu ülkenin geleceğidir. Sizin aydınlık düşünce yapınız, ülkemizin geleceğini aydınlatacaktır. Dilovası gençliğinin maşallahı var. İlk defa oy kullanacak genç kardeşlerimiz ile buluştuk. Artık 18 yaşındaki bir gencimiz sadece oy kullanmakla kalmıyor. Siz bir insana seçme hakkı veriyorsanız, seçilme hakkı da vermeniz gerekiyor. Bizim hükümetimiz döneminde son anayasa değişikliğiyle milletvekilliği seçme ve seçilme yaşını 18'e indi. Yani sadece milletvekilliğiyle sınırlı kalmadı, bu bütün seçilme alanlarıyla uyumlu hale geldi. 21 yaşında İstanbul'u fetheden bir geleneğin içerisinden geliyoruz. 18 yaşında gencimiz de tüm sorumluluğu üstlenebilir” dedi. Başkan Özdemir konuşmasının devamında AK Parti döneminde gençliğe yapılan yatırımlar ve yeniliklerden bahsetti. Konuşmaların ardından programa katılan gençlerin sorularını cevaplayan Başkanlar Şair, Özdemir ve Demir gençlere tavsiyelerde bulundu.

Başkanlar Şayir, Özdemir ve Demir, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni seçmen biriminin düzenlediği programda 2023’de ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir’in katılım sağladığı program AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanlığı tarafından partinin konferans salonunda gerçekleşti.

GENÇ KARDEŞLERİMİZ HER ZAMAN YANINDAYIZ

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, ”Görevi devraldığımız günden itibaren tek hedefimiz bayrağı aldığımız yerden daha yukarıya taşımak oldu. Bu kapsamda pandemi şartlarına rağmen “Çat Kapı” programları genç kardeşlerimizi ziyaret ettik ve ziyaretlere devam edeceğiz. Her zaman genç kardeşlerimizle birlikte olarak sizlerin de fikir ve düşünceleri ile program ve çalışma yapmaya devam edeceğiz” dedi. Demir katılımlarından dolayı Belediye Başkanı, İl Başkanı ve 2023 de ilk defa oy kullanacak gençlere teşekkür etti.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Geleceğimizin teminatı gençler için çalışıyoruz diyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,”Yükselen Şehir Dilovası sloganı ile 7/24 sahadayız ve gençlerimiz için Eğitim-Spor-Kültürel alanlarda ağırlıklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diliskelesi, Tavşancıl, Mimar Sinan ve köylerde Açık ve Kapalı spor salonu çalışmalarımız sürüyor. Eğitime başlayan gençlerimize kırtasiye yardımlarımız sürüyor. Üniversiteye giden tüm genç kardeşlerimize burs desteği sağladık. İlçemizde üç noktada yapılacak Şehir Kütüphanesi çalışmamız sürüyor ve kısa sürede tamamlayacağız” dedi. İlçede yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatan Başkan Şayir,”Biz her zaman gençlerimizin yanındayız ve geleceğimizin teminatı gençler için çalışıyoruz” dedi.

21 YAŞINDA İSTANBUL'U FETHEDEN BİR GELENEĞİN İÇERİSİNDEN GELİYORUZ

Seçimlerin, demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgula AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, "Gençler, bu ülkenin geleceğidir. Sizin aydınlık düşünce yapınız, ülkemizin geleceğini aydınlatacaktır. Dilovası gençliğinin maşallahı var. İlk defa oy kullanacak genç kardeşlerimiz ile buluştuk. Artık 18 yaşındaki bir gencimiz sadece oy kullanmakla kalmıyor. Siz bir insana seçme hakkı veriyorsanız, seçilme hakkı da vermeniz gerekiyor. Bizim hükümetimiz döneminde son anayasa değişikliğiyle milletvekilliği seçme ve seçilme yaşını 18'e indi. Yani sadece milletvekilliğiyle sınırlı kalmadı, bu bütün seçilme alanlarıyla uyumlu hale geldi. 21 yaşında İstanbul'u fetheden bir geleneğin içerisinden geliyoruz. 18 yaşında gencimiz de tüm sorumluluğu üstlenebilir” dedi. Başkan Özdemir konuşmasının devamında AK Parti döneminde gençliğe yapılan yatırımlar ve yeniliklerden bahsetti. Konuşmaların ardından programa katılan gençlerin sorularını cevaplayan Başkanlar Şair, Özdemir ve Demir gençlere tavsiyelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.