Genç Hayrat’tan Gebzeli yetimlere destek

GEBZE 10.09.2020 - 21:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Genç Hayrat’tan Gebzeli yetimlere destek

Genç Hayrat Yardım gönüllüleri Gebze’de ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere gıda yardımında bulundu.  Dünyanın birçok noktasında özellikle yetim çocuklara yönelik yardım faaliyetinde bulunan Genç Hayrat Yardım gönüllüleri, Gebze’de ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere gıda yardımında bulundu. Gebze’de bulunan yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan Genç Hayrat Yardım gönüllüleri ihtiyaç sahiplerinin sevinçlerine ortak oldu. Yapılan yardımlar hakkında bilgilendirmede bulunan Genç Hayrat Yardım gönüllüleri, “Dünyanın birçok yerinde yardım faaliyetlerinde bulunan Hayrat Yardım ile Gebze’de ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere gıda yardımında bulunduk. Yetimlerin yüzünü güldürmeye vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Emeği geçen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Genç Hayrat Yardım gönüllüleri Gebze’de ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere gıda yardımında bulundu. 
Dünyanın birçok noktasında özellikle yetim çocuklara yönelik yardım faaliyetinde bulunan Genç Hayrat Yardım gönüllüleri, Gebze’de ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere gıda yardımında bulundu. Gebze’de bulunan yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan Genç Hayrat Yardım gönüllüleri ihtiyaç sahiplerinin sevinçlerine ortak oldu. Yapılan yardımlar hakkında bilgilendirmede bulunan Genç Hayrat Yardım gönüllüleri, “Dünyanın birçok yerinde yardım faaliyetlerinde bulunan Hayrat Yardım ile Gebze’de ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere gıda yardımında bulunduk. Yetimlerin yüzünü güldürmeye vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Emeği geçen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.