GELECEK DARICA’DA SARİ MAZBATASINI ALDI

Darıca 22.08.2020 - 12:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GELECEK DARICA’DA SARİ MAZBATASINI ALDI

Gelecek Partisi Darıca İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunda başkan seçilen Murat Sari mazbatasını aldı. Bir hafta önce gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkan seçilen Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Murat Sari, il yönetim kurulu kültür ve sanat politikaları başkanı Deniz Akgül ile birlikte seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Kısa sürede kurduğu teşkilatı kongreye götürme başarısı gösteren Murat Sari en kısa sürede yönetim kurulunu toplayarak görev dağılımını yapacağını söyledi. Sari, genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı il kongresine Darıca olarak hazır olduklarını ve yüksek katılım sağlayacaklarını vurguladı.

Gelecek Partisi Darıca İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunda başkan seçilen Murat Sari mazbatasını aldı.

Bir hafta önce gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkan seçilen Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Murat Sari, il yönetim kurulu kültür ve sanat politikaları başkanı Deniz Akgül ile birlikte seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Kısa sürede kurduğu teşkilatı kongreye götürme başarısı gösteren Murat Sari en kısa sürede yönetim kurulunu toplayarak görev dağılımını yapacağını söyledi. Sari, genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı il kongresine Darıca olarak hazır olduklarını ve yüksek katılım sağlayacaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.