“GELECEĞİMİZ SİZİN ELLERİNİZDE”

EĞİTİM 23.10.2020 - 11:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GELECEĞİMİZ SİZİN ELLERİNİZDE”

GEBKİM VAKFI EĞİTİM VİZYONU İLE ÖRNEK OLUYOR
Vali Seddar Yavuz, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Ziyarette “GEBKİM Vakfı eğitim vizyonu ile örnek oluyor” diyen Vali Yavuz,  okulun atölye ve laboratuvarlarında öğrencilerle sohbet ederek “Sizlere çok güveniyoruz, geleceğimiz sizin ellerinizde” dedi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de incelemelerde bulundu. Vali Yavuz’a Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve GEBKİM MTAL Okul Müdürü Hakan Çelik eşlik ederken, GEBKİM Vakfı Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve Okul Müdürü Hakan Çelik’ten okul ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. UYGULAMA VE PİLOT ÜRETİM TESİSİ’Nİ GEZDİ Vali Yavuz, ilk olarak GEBKİM Vakfı’nın yaklaşık bin 200 metrekare kapalı alan üzerinde kurduğu Uygulama ve Pilot Üretim Tesisi’ni gezdi. Tesisi çok beğendiğini ifade eden Vali Seddar Yavuz, daha sonra okulun atölye ve laboratuvarlarında öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okullarına olan sevgilerini ve GEBKİM MTAL’li olmaktan dolayı mutluluklarını dile getiren öğrencilere, “Size çok güveniyoruz, geleceğimiz sizin ellerinizde” diyen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, GEBKİM MTAL okul binası, sınıfları, İngilizce Sokağı ve yemekhanesini de yakından inceleyerek okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. “ÖRNEK OKUL GEBKİM MTAL” Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ziyareti sırasında “Örnek bir okul” olarak nitelendirdiği GEBKİM MTAL’yi eğitime kazandıran GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ise Vali Seddar Yavuz’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek gerek GEBKİM Kimya İhtisas OSB gerekse GEBKİM Vakfı olarak eğitime desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Vali Yavuz beraberindekilerle birlikte GEBKİM Vakfı tarafından yaptırılan Anaokulu inşaatında da incelemelerde bulundular.
GEBKİM VAKFI EĞİTİM VİZYONU İLE ÖRNEK OLUYOR

Vali Seddar Yavuz, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Ziyarette “GEBKİM Vakfı eğitim vizyonu ile örnek oluyor” diyen Vali Yavuz,  okulun atölye ve laboratuvarlarında öğrencilerle sohbet ederek “Sizlere çok güveniyoruz, geleceğimiz sizin ellerinizde” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de incelemelerde bulundu. Vali Yavuz’a Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve GEBKİM MTAL Okul Müdürü Hakan Çelik eşlik ederken, GEBKİM Vakfı Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve Okul Müdürü Hakan Çelik’ten okul ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

UYGULAMA VE PİLOT ÜRETİM TESİSİ’Nİ GEZDİ

Vali Yavuz, ilk olarak GEBKİM Vakfı’nın yaklaşık bin 200 metrekare kapalı alan üzerinde kurduğu Uygulama ve Pilot Üretim Tesisi’ni gezdi. Tesisi çok beğendiğini ifade eden Vali Seddar Yavuz, daha sonra okulun atölye ve laboratuvarlarında öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okullarına olan sevgilerini ve GEBKİM MTAL’li olmaktan dolayı mutluluklarını dile getiren öğrencilere, “Size çok güveniyoruz, geleceğimiz sizin ellerinizde” diyen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, GEBKİM MTAL okul binası, sınıfları, İngilizce Sokağı ve yemekhanesini de yakından inceleyerek okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“ÖRNEK OKUL GEBKİM MTAL”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ziyareti sırasında “Örnek bir okul” olarak nitelendirdiği GEBKİM MTAL’yi eğitime kazandıran GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ise Vali Seddar Yavuz’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek gerek GEBKİM Kimya İhtisas OSB gerekse GEBKİM Vakfı olarak eğitime desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Vali Yavuz beraberindekilerle birlikte GEBKİM Vakfı tarafından yaptırılan Anaokulu inşaatında da incelemelerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.