GEDİDAÇ Ramazan Ayı’nda yüzleri güldürdü

GEBZE 07.05.2021 - 16:05, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEDİDAÇ Ramazan Ayı’nda yüzleri güldürdü

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Erzincanlılar Derneği(GEDİDAÇ) Ramazan Ayı’nda hemşehrilerini ve ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirdi. Başkan Hakan Çil ve yönetim kurulu üyeleri olarak bölgemizde yaşayan Erzincanlı hemşehrilerine ve ihtiyaç sahiplerine bu yıl da erzak yardımında bulunan GEDİDAÇ, gönülleri fethetmeyi başarırken, Ramazan Ayı’nda hayır duası aldı. ÇİL: 300 ADET KUMANYA ADRESLERE ULAŞTI Hayırsever ve yardımsever kimliği ile tanınan bölgemizin tanınan genç işadamlarından Hakan Çil öncülüğünde yapılan kumanya yardımı, Erzincanlılar’a ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşırken, Çil gazetemize yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı; yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürerek gönüllere dokunabildiysek ne mutlu bize. Gedidaç olarak bölgemizdeki Erzincanlılar’a ve bize ulaşan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza karınca kararınca 300 adet kumanya hazırlayarak ulaştırmaya çalıştık. Bizimle birlikte yol yürüyen ve yardımlarını esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Erzincanlılar Derneği(GEDİDAÇ) Ramazan Ayı’nda hemşehrilerini ve ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirdi. Başkan Hakan Çil ve yönetim kurulu üyeleri olarak bölgemizde yaşayan Erzincanlı hemşehrilerine ve ihtiyaç sahiplerine bu yıl da erzak yardımında bulunan GEDİDAÇ, gönülleri fethetmeyi başarırken, Ramazan Ayı’nda hayır duası aldı.


ÇİL: 300 ADET KUMANYA ADRESLERE ULAŞTI
Hayırsever ve yardımsever kimliği ile tanınan bölgemizin tanınan genç işadamlarından Hakan Çil öncülüğünde yapılan kumanya yardımı, Erzincanlılar’a ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşırken, Çil gazetemize yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı; yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürerek gönüllere dokunabildiysek ne mutlu bize. Gedidaç olarak bölgemizdeki Erzincanlılar’a ve bize ulaşan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza karınca kararınca 300 adet kumanya hazırlayarak ulaştırmaya çalıştık. Bizimle birlikte yol yürüyen ve yardımlarını esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.