GEBZESPOR, BURSA GRUBUNA DÜŞTÜ!

SPOR 26.03.2021 - 17:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZESPOR, BURSA GRUBUNA DÜŞTÜ!

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un rakipleri belli oldu. Gebzespor, 3 Bursa 3 Kocaeli takımının yer aldığı grupta; Değirmenderespor, Arslanbey G.B, Gemlik Vefaspor, Elmasbahçelerspor ve Görükle İpekspor ile aynı grupta yer alacak. Bir diğer temsilcimiz Çayırovaspor ise 6 Kocaeli takımın yer aldığı grupta, Başiskele Doğantepespor, Hereke Yıldızspor, Karamürselspor, Kullarspor ve Yuvacıkspor ile mücadele edecek. GEBZESPOR’UN İLK MAÇI ŞAMPİYONLUĞUN ADAYLARINDAN İPEKSPOR 2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 9 Bölgede, 52 grupta 266 takımın katılımıyla oynanacak. Gebzespor sezonun ilk maçında 18 Nisan Pazar günü sahasında Bursa temsilcisi Görükle İpekspor ile karşı karşıya gelecek. Bursa temsilcisi sezon başında yaptığı flaş transferler ile şampiyonluğun favorileri arasında gösteriliyor.

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un rakipleri belli oldu. Gebzespor, 3 Bursa 3 Kocaeli takımının yer aldığı grupta; Değirmenderespor, Arslanbey G.B, Gemlik Vefaspor, Elmasbahçelerspor ve Görükle İpekspor ile aynı grupta yer alacak. Bir diğer temsilcimiz Çayırovaspor ise 6 Kocaeli takımın yer aldığı grupta, Başiskele Doğantepespor, Hereke Yıldızspor, Karamürselspor, Kullarspor ve Yuvacıkspor ile mücadele edecek.

GEBZESPOR’UN İLK MAÇI ŞAMPİYONLUĞUN ADAYLARINDAN İPEKSPOR

2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 9 Bölgede, 52 grupta 266 takımın katılımıyla oynanacak. Gebzespor sezonun ilk maçında 18 Nisan Pazar günü sahasında Bursa temsilcisi Görükle İpekspor ile karşı karşıya gelecek. Bursa temsilcisi sezon başında yaptığı flaş transferler ile şampiyonluğun favorileri arasında gösteriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.