Gebzelilerin otobüs çilesi!

GEBZE 11.09.2020 - 18:41, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebzelilerin otobüs çilesi!

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre alınan kararda ayakta yolcu alınmasının yasaklanması ile Gebzeliler mağdur oldu. Saatlerce boş otobüs bekleyen onlarca Gebzeli, işe geç kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün kabinenin ardından düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de korona virüs tedbirleri kapsamında ayakta yolcu taşımanın yasaklandığını duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının hemen ardından İçişleri Bakanlığı tüm illere ek genelge gönderdi ve ayakta yolcu taşınmasını yasakladı. Yasağın uygulanmaya başlanması ile Gebzeliler mağdur oldu. Saatlerce boş otobüs bekleyen onlarca Gebzeli, işe geç kaldı. İlk durakta yolcu kapasitesinin tamamına ulaşan ve ayakta yolcu alamayan otobüsler diğer durakları es geçti. OTOBÜS SEFERLERİ ARTTIRILSIN İşe gitmek için saatlerce durakta boş otobüs bekleyen Gebzeliler işlerine geç kaldı. Yasağın uygulanmasının ardından otobüs sayısının arttırılmasını da isteyen Gebzeliler, “Yasak uygulanmadan önce iç içe yolculuk yapıyorduk. Her gün işe gitmek zorunda olduğumuz için korona virüsle burun buruna geliyorduk. Normal zamanda da yetersiz olan otobüsler seferlerindeki mağduriyetimiz ne yazık ki genelgenin yayınlanması ile en üst seviyeye çıktı. Biz işe gitmek için saatlerce boş otobüs bekledik. Korona virüs sürecinde birçok işçi zaten işinden oldu. Daha fazla mağdur olmamak için işçilerin işe giriş çıkış saatlerinde otobüs seferlerinin arttırılmasını istiyoruz” dedi. AYAKTA YOLCU ALARAK KURALLARI ÇİĞNEDİ İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre alınan kararda ayakta yolcu alınmasının yasaklansa da Gebze’de 525 numaralı 41 BR 337 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs ise ayakta yolvu alarak seferine devam etti.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre alınan kararda ayakta yolcu alınmasının yasaklanması ile Gebzeliler mağdur oldu. Saatlerce boş otobüs bekleyen onlarca Gebzeli, işe geç kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün kabinenin ardından düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de korona virüs tedbirleri kapsamında ayakta yolcu taşımanın yasaklandığını duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının hemen ardından İçişleri Bakanlığı tüm illere ek genelge gönderdi ve ayakta yolcu taşınmasını yasakladı. Yasağın uygulanmaya başlanması ile Gebzeliler mağdur oldu. Saatlerce boş otobüs bekleyen onlarca Gebzeli, işe geç kaldı. İlk durakta yolcu kapasitesinin tamamına ulaşan ve ayakta yolcu alamayan otobüsler diğer durakları es geçti.

OTOBÜS SEFERLERİ ARTTIRILSIN

İşe gitmek için saatlerce durakta boş otobüs bekleyen Gebzeliler işlerine geç kaldı. Yasağın uygulanmasının ardından otobüs sayısının arttırılmasını da isteyen Gebzeliler, “Yasak uygulanmadan önce iç içe yolculuk yapıyorduk. Her gün işe gitmek zorunda olduğumuz için korona virüsle burun buruna geliyorduk. Normal zamanda da yetersiz olan otobüsler seferlerindeki mağduriyetimiz ne yazık ki genelgenin yayınlanması ile en üst seviyeye çıktı. Biz işe gitmek için saatlerce boş otobüs bekledik. Korona virüs sürecinde birçok işçi zaten işinden oldu. Daha fazla mağdur olmamak için işçilerin işe giriş çıkış saatlerinde otobüs seferlerinin arttırılmasını istiyoruz” dedi.

AYAKTA YOLCU ALARAK KURALLARI ÇİĞNEDİ

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre alınan kararda ayakta yolcu alınmasının yasaklansa da Gebze’de 525 numaralı 41 BR 337 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs ise ayakta yolvu alarak seferine devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.