Gebzelilerin gözdesi!

GEBZE 07.09.2020 - 10:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebzelilerin gözdesi!

Gebze Kent Meydanında bulunan Orta Kahve kafe Gebzelilerden ilgi görüyor. Özellikle gençlerin rağbet gösterdiği kafe zengin menüsü, rahat ortamı, sıcak ve soğuk içecekleri ve canlı müzik seçeneğiyle sizlere dolu dolu saatler yaşatıyor.  Orta Kahve kafe, Gebze Kent meydanında hizmet vermeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar hizmet veren kafede adeta yok, yok. Gebzelilerin uzun zamandır tercih ettiği mekan sabah kahvaltısı seçenekleri, dolu dolu menüsü, sıcak ve soğuk içecekleri, tatlı çeşitleri ve canlı müzik alternatifiyle karşımıza çıkıyor. Oldukça nezih ve rahat bir ortamda hizmet veren Orta Kahve kafe size evinizi aratmazken tam not almayı başarıyor. ÖNCELİK MEMNUNİYET Güler yüzlü personel kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Orta Kahve kafe, dolu dolu menüsüyle pek çok yiyecek ve içecek seçeneğini barındırıyor. Salgın tedbirleri kapsamında hizmet veren ve tüm kurallara uyan kafede bu anlamda herhangi bir aksaklık yaşanmazken Gebzeliler kafeye tam not veriyor. Her geçen gün çıtasını bir tık yukarı taşıyan kafede müşteri memnuniyeti birinci planda yer alırken sizler de eğer henüz gitmediyseniz Orta Kahve kafe ile hemen tanışabilirsiniz.

Gebze Kent Meydanında bulunan Orta Kahve kafe Gebzelilerden ilgi görüyor. Özellikle gençlerin rağbet gösterdiği kafe zengin menüsü, rahat ortamı, sıcak ve soğuk içecekleri ve canlı müzik seçeneğiyle sizlere dolu dolu saatler yaşatıyor. 

Orta Kahve kafe, Gebze Kent meydanında hizmet vermeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar hizmet veren kafede adeta yok, yok. Gebzelilerin uzun zamandır tercih ettiği mekan sabah kahvaltısı seçenekleri, dolu dolu menüsü, sıcak ve soğuk içecekleri, tatlı çeşitleri ve canlı müzik alternatifiyle karşımıza çıkıyor. Oldukça nezih ve rahat bir ortamda hizmet veren Orta Kahve kafe size evinizi aratmazken tam not almayı başarıyor.

ÖNCELİK MEMNUNİYET

Güler yüzlü personel kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Orta Kahve kafe, dolu dolu menüsüyle pek çok yiyecek ve içecek seçeneğini barındırıyor. Salgın tedbirleri kapsamında hizmet veren ve tüm kurallara uyan kafede bu anlamda herhangi bir aksaklık yaşanmazken Gebzeliler kafeye tam not veriyor. Her geçen gün çıtasını bir tık yukarı taşıyan kafede müşteri memnuniyeti birinci planda yer alırken sizler de eğer henüz gitmediyseniz Orta Kahve kafe ile hemen tanışabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.