Gebzeli Vali Çiçek şehrini kalkındıracak

GEBZE 22.02.2021 - 16:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebzeli Vali Çiçek şehrini kalkındıracak

Afyonkarahisar’da göreve başlayalı 7 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen, belediye başkanı ile uyum içerisinde çalışan Afyonkarahisar Valisi Gebzeli Gökmen Çiçek, Afyon’u kalkındıracak. Gebze’nin tanınan ve sevilen iş adamı ve siyasetçi İbrahim Çiçek’in oğlu Afyonkarahisar Valisi Gebzeli Gökmen Çiçek, katıldığı bir programda Afyan ile ilgili izlenimlerini, hayallerini, Belediye Başkanı ile olan uyumunu ve merak edilen daha pek çok konuyu anlattı. Uyum içinde çalışan Vali Çiçek, Gebze’yi bir kez daha gururlandırdı. Katıldığı programda Gebze’de geçirdiği günleri hakkında bilgi veren Vali Çiçek, “1978 yılında Gebze’de doğdum, Kafkas Göçmeni bir ailenin çocuğuyum. 1938-1940 arasında ailem, Ahıska’nın Ahılkelek İlçesinden Türkiye’ye gelmiş, Annem ise Gürcistan Batum vilayetinden aynı yıllar arasında ülkemize gelmiş. Türkiye’de devlet tarafından Muş’a yerleştirilmiş arkasından Kocaeli’ne gelmiş ve çocukluğum Kocaeli’nde daha doğrusu Gebze’de geçti. Sırasıyla Trabzon-Düzköy, İzmir-Beydağ Kaymakam Vekilliği, Sivas-Akıncılar Kaymakamlığı, Erzincan-Kemah ve Rize-Güneysu Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Personel Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Son olarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü iken 18 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Afyonkarahisar Valiliği’ne atandım” dedi. Programdaki konuşmasına Afyon’da gerçekleştireceği projeleri anlatarak devam eden Vali Çiçek’in hem belediye başkanı ile uyum içinde çalışması, hem de projeleri büyük beğeni topladı.

Afyonkarahisar’da göreve başlayalı 7 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen, belediye başkanı ile uyum içerisinde çalışan Afyonkarahisar Valisi Gebzeli Gökmen Çiçek, Afyon’u kalkındıracak.

Gebze’nin tanınan ve sevilen iş adamı ve siyasetçi İbrahim Çiçek’in oğlu Afyonkarahisar Valisi Gebzeli Gökmen Çiçek, katıldığı bir programda Afyan ile ilgili izlenimlerini, hayallerini, Belediye Başkanı ile olan uyumunu ve merak edilen daha pek çok konuyu anlattı. Uyum içinde çalışan Vali Çiçek, Gebze’yi bir kez daha gururlandırdı. Katıldığı programda Gebze’de geçirdiği günleri hakkında bilgi veren Vali Çiçek, “1978 yılında Gebze’de doğdum, Kafkas Göçmeni bir ailenin çocuğuyum. 1938-1940 arasında ailem, Ahıska’nın Ahılkelek İlçesinden Türkiye’ye gelmiş, Annem ise Gürcistan Batum vilayetinden aynı yıllar arasında ülkemize gelmiş. Türkiye’de devlet tarafından Muş’a yerleştirilmiş arkasından Kocaeli’ne gelmiş ve çocukluğum Kocaeli’nde daha doğrusu Gebze’de geçti. Sırasıyla Trabzon-Düzköy, İzmir-Beydağ Kaymakam Vekilliği, Sivas-Akıncılar Kaymakamlığı, Erzincan-Kemah ve Rize-Güneysu Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Personel Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Son olarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü iken 18 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Afyonkarahisar Valiliği’ne atandım” dedi. Programdaki konuşmasına Afyon’da gerçekleştireceği projeleri anlatarak devam eden Vali Çiçek’in hem belediye başkanı ile uyum içinde çalışması, hem de projeleri büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.