GEBZELİ ÖĞRETMENLER MÜDÜR ÇELİK’E GİTTİ

EĞİTİM 17.09.2020 - 14:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZELİ ÖĞRETMENLER MÜDÜR ÇELİK’E GİTTİ

Gebze’de öğretmenlik yapan Burhan Sert ve İnci Kandemir önceki gün Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’i ziyaret etti. Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu öğretmeni Burhan Sert ve Gebze Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni İnci Kandemir Sert, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’e gitti. Ziyarette Öğretmen İnci Kandemir Sert kendi yazdığı “Çivit Mavisi” kitabını hediye ederken Öğretmen Burhan Sert ise öğrencileri ile birlikte yazdığı “Minik Yazarların Kaleminden Öyküler” kitabını tanıtıp, hediye etti. Ziyarette konuşan Müdür Çelik, çocukların böyle bir kitap yazmış olmasının oldukça mutluluk verici olduğunu ve öğretmenlerin öğrencileri bu konuda desteklemesinin önemli olduğunu söyledi. MÜDÜR ÇELİK’TEN ÖĞRETMENLERE DESTEK Müdür Çelik “Genç zihinlerimizin işlenmesi için emek sarf eden öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum. Bu tarz projeleri İl Milli Eğitim olarak sonuna kadar destekleyeceğiz. Öğrencilerin yalnızca derslere girmesini istemiyoruz. Bu kitap örneğindeki gibi hayal güçlerini kullanmalarını istiyoruz. Unutmamalıyız ki hayal kurmak sınırları olmayan bir güçtür. Birçok şeyi değiştirebilir” diyerek öğrencilerini böyle yetiştiren öğretmenleri tebrik etti.  

Gebze’de öğretmenlik yapan Burhan Sert ve İnci Kandemir önceki gün Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’i ziyaret etti.

Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu öğretmeni Burhan Sert ve Gebze Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni İnci Kandemir Sert, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’e gitti. Ziyarette Öğretmen İnci Kandemir Sert kendi yazdığı “Çivit Mavisi” kitabını hediye ederken Öğretmen Burhan Sert ise öğrencileri ile birlikte yazdığı “Minik Yazarların Kaleminden Öyküler” kitabını tanıtıp, hediye etti. Ziyarette konuşan Müdür Çelik, çocukların böyle bir kitap yazmış olmasının oldukça mutluluk verici olduğunu ve öğretmenlerin öğrencileri bu konuda desteklemesinin önemli olduğunu söyledi.

MÜDÜR ÇELİK’TEN ÖĞRETMENLERE DESTEK

Müdür Çelik “Genç zihinlerimizin işlenmesi için emek sarf eden öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum. Bu tarz projeleri İl Milli Eğitim olarak sonuna kadar destekleyeceğiz. Öğrencilerin yalnızca derslere girmesini istemiyoruz. Bu kitap örneğindeki gibi hayal güçlerini kullanmalarını istiyoruz. Unutmamalıyız ki hayal kurmak sınırları olmayan bir güçtür. Birçok şeyi değiştirebilir” diyerek öğrencilerini böyle yetiştiren öğretmenleri tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.