GEBZELİ ÖĞRENCİLER LGS HEYECANINI ÖNCEDEN YAŞADI!

GEBZE 06.04.2021 - 11:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZELİ ÖĞRENCİLER LGS HEYECANINI ÖNCEDEN YAŞADI!

Gebzeli öğrenciler, Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ilçe genelinde düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Denemesinde ter döktü. Gebzeli öğrencilerin LGS heyecanı. Devlet okullarının 8. Sınıflarında eğitim gören ve LGS’ye hazırlanan öğrenciler için hazırlanan ve aslını aratmayan deneme sınavı iki oturum şeklinde yapıldı. LGS’ye hazırlanan 5 bin 779 öğrencinin ter döktüğü deneme sınavı, LGS öncesi önemli bir antrenman oldu.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de, dün saat 09.30’da kendi okullarında deneme sınavına giren tüm öğrencilere başarılar diledi. Gebze genelindeki LGS deneme sınavında öğrencilere; sözel bölümde 50 sayısal da 40 olmak üzere toplam 90 soru yöneltildi. İki oturum halinde yapılan sınav toplam 80 dakika sürdü.  

Gebzeli öğrenciler, Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ilçe genelinde düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Denemesinde ter döktü.

Gebzeli öğrencilerin LGS heyecanı. Devlet okullarının 8. Sınıflarında eğitim gören ve LGS’ye hazırlanan öğrenciler için hazırlanan ve aslını aratmayan deneme sınavı iki oturum şeklinde yapıldı. LGS’ye hazırlanan 5 bin 779 öğrencinin ter döktüğü deneme sınavı, LGS öncesi önemli bir antrenman oldu.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de, dün saat 09.30’da kendi okullarında deneme sınavına giren tüm öğrencilere başarılar diledi. Gebze genelindeki LGS deneme sınavında öğrencilere; sözel bölümde 50 sayısal da 40 olmak üzere toplam 90 soru yöneltildi. İki oturum halinde yapılan sınav toplam 80 dakika sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.