GEBZELİ İŞÇİ YALOVA’DA HAYATINI KAYBETTİ!

GEBZE 16.02.2021 - 14:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZELİ İŞÇİ YALOVA’DA HAYATINI KAYBETTİ!

Gebze'de yaşayan evli ve bir çocuk babası olan 47 yaşındaki Sefa Erdem Yalova'da bulunan Altınova Tersane bölgesinde çalışırken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Yalova’da acı olay. Gebzeli tersana işçisi Sefa Erdem çalıştığı anda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre; Yalova Altınova’da bir tersanede çalışırken fenalaşan 47 yaşındaki Sefa Erdem, Altınova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Erdem, Yalova Devlet Hastanesine sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. 47 yaşındaki Sefa Erdem’in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Gebze'de yaşayan evli ve bir çocuk babası olan 47 yaşındaki Sefa Erdem Yalova'da bulunan Altınova Tersane bölgesinde çalışırken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Yalova’da acı olay. Gebzeli tersana işçisi Sefa Erdem çalıştığı anda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre; Yalova Altınova’da bir tersanede çalışırken fenalaşan 47 yaşındaki Sefa Erdem, Altınova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Erdem, Yalova Devlet Hastanesine sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. 47 yaşındaki Sefa Erdem’in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.