GEBZELİ GENÇLER TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

EĞİTİM 22.12.2020 - 15:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZELİ GENÇLER TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Münazara Ligi’nde Kocaeli’ni temsil eden, Gebze Gençlik Merkezi üyesi Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Grup Turkuaz, Türkiye üçüncüsü oldu. 81 il, 351 Ekip ve 702 yarışmacının fikir ve düşünceleriyle mücadele ettiği Türkiye Münazara Ligi tamamlandı. Gebze Gençlik Merkezi üyeleri, Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Erkan Yılmaz ve Muhammet Emrah Küçük’ten oluşan Grup Turkuaz ekibi başarılı bir performansla Münazara Ligi'ni tamamladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Münazara Ligi’nde Kocaeli’ni temsil eden ekip ağustos ayında Gebze Gençlik Merkezi’ndeki Kocaeli İl finalinde altı ekip arasından birinciliği edinmiş ve Çanakkale’deki bölge finallerinde Kocaeli temsilciliğini hak edinmişti. Bölge finallerinide geçen ekip ülke genelinde yapılan finalde üçüncü sırada ligi tamamladı. Antalya Gençlik Merkezi 1. olurken Denizli Gençlik Merkezi ikinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Münazara Ligi’nde Kocaeli’ni temsil eden, Gebze Gençlik Merkezi üyesi Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Grup Turkuaz, Türkiye üçüncüsü oldu.

81 il, 351 Ekip ve 702 yarışmacının fikir ve düşünceleriyle mücadele ettiği Türkiye Münazara Ligi tamamlandı. Gebze Gençlik Merkezi üyeleri, Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Erkan Yılmaz ve Muhammet Emrah Küçük’ten oluşan Grup Turkuaz ekibi başarılı bir performansla Münazara Ligi'ni tamamladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Münazara Ligi’nde Kocaeli’ni temsil eden ekip ağustos ayında Gebze Gençlik Merkezi’ndeki Kocaeli İl finalinde altı ekip arasından birinciliği edinmiş ve Çanakkale’deki bölge finallerinde Kocaeli temsilciliğini hak edinmişti. Bölge finallerinide geçen ekip ülke genelinde yapılan finalde üçüncü sırada ligi tamamladı. Antalya Gençlik Merkezi 1. olurken Denizli Gençlik Merkezi ikinci oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.