GEBZELİ ESKİ MUHTAR COVİD-19’DAN VEFAT ETTİ!

GEBZE 07.11.2020 - 14:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZELİ ESKİ MUHTAR COVİD-19’DAN VEFAT ETTİ!

Gebze Adem Yavuz Mahalles'nin tanınmış simalarından olan ve 2 dönem mahalle muhtarlığı görevini yürüten Sat Erol (63), tedavi gördüğü Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde COVİD-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Gebze Adem Yavuz Mahallesi eski  muhtarı Sait Erol (63) koronavirüsünden dolayı vefat etti. Uzun yıllardan beri Gebze Adem Yavuz Mahallesi muhtarlığını yürüten ve Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınıp sevilen Sait Erol (63) koronavirüsünden dolayı vefat etti. Sait Erol'un vefat haberi Gebze'de büyük bir üzüntü oluşturdu. Merhum Erol’un cenazesi Kastamonu Pınarbaşı’nda toprağa verilerek, aile mezarlığına defnedildi. Ümit Medya olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.  

Gebze Adem Yavuz Mahalles'nin tanınmış simalarından olan ve 2 dönem mahalle muhtarlığı görevini yürüten Sat Erol (63), tedavi gördüğü Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde COVİD-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Gebze Adem Yavuz Mahallesi eski  muhtarı Sait Erol (63) koronavirüsünden dolayı vefat etti. Uzun yıllardan beri Gebze Adem Yavuz Mahallesi muhtarlığını yürüten ve Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınıp sevilen Sait Erol (63) koronavirüsünden dolayı vefat etti. Sait Erol'un vefat haberi Gebze'de büyük bir üzüntü oluşturdu. Merhum Erol’un cenazesi Kastamonu Pınarbaşı’nda toprağa verilerek, aile mezarlığına defnedildi. Ümit Medya olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.