Gebzeli başkandan genel başkana çok sert tepki

GEBZE 26.03.2021 - 10:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebzeli başkandan genel başkana çok sert tepki

Resim altı: TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken AK Parti 7. Olağan Kongresi’ndeGebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, AK Parti 7. Olağan Kongresi’ne katılan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e çok sert tepki gösterdi.  Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’ne katılmasına tepki göstererek çok sert açıklamalarda bulundu. Beşiroğlu, TESK Genel Başkanı Palandöken’e de çağrıda bulunarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu zat esnaf teşkilatının en başında kişi. AK Parti kongresine katılmış, esnafın sorunlarını sayın cumhurbaşkanına iletmiş. Neden diyemiyorsun ki ‘Bu denli kongrelerde pandemi kurallarına uyulmazken esnafı uyma zorunluluğunda bırakarak rızkını kazanmasına engel oluyorsunuz?’ Bak İzmir’de bir kahveci daha intihar etti.  TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde ODA BAŞKANLARINI ESNAFLA KARŞI KARŞIYA BIRAKIYORSUNUZ Doğruya doğru, haksıza haksız diyemeyen esnafın en başındaki isim şirin gözükmek için yapmadığını bırakmıyor. Yaşından başından da utanmadan hala şarlatanlık peşinde koşan aciz bir insansın sen. Ne odalara herhangi bir destek söz konusu TESK tarafından, ne de esnafa devletimiz. O kadar şeyden vazgeçerken siz de TESK olarak 2020 yılı oda aidatlarından bu esnafı neden muaf tutmuyorsunuz, zarar mı edersiniz? Biz oda başkanlarını esnafla karşı karşıya bırakıyorsunuz.”

Resim altı: TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken AK Parti 7. Olağan Kongresi’ndeGebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, AK Parti 7. Olağan Kongresi’ne katılan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e çok sert tepki gösterdi. 

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’ne katılmasına tepki göstererek çok sert açıklamalarda bulundu. Beşiroğlu, TESK Genel Başkanı Palandöken’e de çağrıda bulunarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu zat esnaf teşkilatının en başında kişi. AK Parti kongresine katılmış, esnafın sorunlarını sayın cumhurbaşkanına iletmiş. Neden diyemiyorsun ki ‘Bu denli kongrelerde pandemi kurallarına uyulmazken esnafı uyma zorunluluğunda bırakarak rızkını kazanmasına engel oluyorsunuz?’ Bak İzmir’de bir kahveci daha intihar etti. 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde


ODA BAŞKANLARINI ESNAFLA KARŞI KARŞIYA BIRAKIYORSUNUZ
Doğruya doğru, haksıza haksız diyemeyen esnafın en başındaki isim şirin gözükmek için yapmadığını bırakmıyor. Yaşından başından da utanmadan hala şarlatanlık peşinde koşan aciz bir insansın sen. Ne odalara herhangi bir destek söz konusu TESK tarafından, ne de esnafa devletimiz. O kadar şeyden vazgeçerken siz de TESK olarak 2020 yılı oda aidatlarından bu esnafı neden muaf tutmuyorsunuz, zarar mı edersiniz? Biz oda başkanlarını esnafla karşı karşıya bırakıyorsunuz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.