GEBZELİ 6 BİN ÖĞRENCİ ÜCRETSİZ SINAVA GİRECEK

GEBZE 01.04.2021 - 11:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZELİ 6 BİN ÖĞRENCİ ÜCRETSİZ SINAVA GİRECEK

Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, 8. sınıfta okuyan 5 bin 779 öğrenciye 6 Nisan’da ücretsiz LGS denemesi yapılacak. Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü liseye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre Gebze’de bulunan 5 bin 779 lise adayı öğrenciye Liselere Geçiş Sınavı (LGS) denemesi ücretsiz olarak yaptırılacak. Deneme sınavının maliyetini Gebze Belediyesi karşılayacak. DENEME SINAVI 6 NİSAN’DA Protokol hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belediyemiz ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte 8.sınıfta okuyan ve LGS sınavına hazırlanan 5 bin 779 öğrencimiz için müfredata uygun, ücretsiz LGS Deneme Sınavı hazırladık. İmzaladığımız protokol kapsamında öğrencilerimiz 6 Nisan saat 9.30’da kendi okullarında ve sınıflarında sınava girecek. 6 Nisan’da iki oturum halinde gerçekleştirilecek sınavda, sevgili öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi. ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNULDU Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ederek deneme sınavının Gebzeli öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. Sınav sorularını öğretmenlerin hazırladığını dile getiren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Deneme sınavı maliyetini Gebze Belediyemiz karşıladı. Belediyemiz sadece deneme sınavının maliyetini karşılamakla kalmadı ihtiyacı olan öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulundu” açıklamasında bulundu.

Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, 8. sınıfta okuyan 5 bin 779 öğrenciye 6 Nisan’da ücretsiz LGS denemesi yapılacak.

Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü liseye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre Gebze’de bulunan 5 bin 779 lise adayı öğrenciye Liselere Geçiş Sınavı (LGS) denemesi ücretsiz olarak yaptırılacak. Deneme sınavının maliyetini Gebze Belediyesi karşılayacak.

DENEME SINAVI 6 NİSAN’DA

Protokol hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belediyemiz ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte 8.sınıfta okuyan ve LGS sınavına hazırlanan 5 bin 779 öğrencimiz için müfredata uygun, ücretsiz LGS Deneme Sınavı hazırladık. İmzaladığımız protokol kapsamında öğrencilerimiz 6 Nisan saat 9.30’da kendi okullarında ve sınıflarında sınava girecek. 6 Nisan’da iki oturum halinde gerçekleştirilecek sınavda, sevgili öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNULDU

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ederek deneme sınavının Gebzeli öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. Sınav sorularını öğretmenlerin hazırladığını dile getiren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Deneme sınavı maliyetini Gebze Belediyemiz karşıladı. Belediyemiz sadece deneme sınavının maliyetini karşılamakla kalmadı ihtiyacı olan öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulundu” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.