GEBZE’YE 2’NCİ HUZUREVİ

GEBZE 15.01.2021 - 11:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’YE 2’NCİ HUZUREVİ

Altıntaş’ın hayali gerçek oluyor! Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Kamil Tüylüoğlu ve Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman, yakın zamanda vefat eden hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaş’ın çocukları ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. GÜLER: VALİMİZDEN TALİMAT ALDIK Kaymakam Güler “ Valilik makamında yapılan koordinasyon toplantısında Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova bölgesine hizmet verecek huzurevi  ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a bilgi verilerek bu konuda yapılacak çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi ve talimat aldık. Sayın Valimize yapılacak huzurevi ile ilgili arsa temininde yapmış olduğu yardım ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarak bundan sonra yapılacak çalışmalarda da yardım ve desteklerini beklediğimizi kendilerine ifade ettik"  dedi. ALTINTAŞ’IN HAYALİYDİ Kaymakam Mustafa Güler, konuşmasının devamında, “Hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’ın vefatından önce 30 yıldır hayalim dediği Gebze’ye huzurevi yapma isteği gündeme getirildi. Bugün kendisi aramızda olmasa da çocukları ile bu isteğini gerçekleştirmiş olmaktan ziyadesiyle memnunuz.” dedi.   Güler, kendilerini makamında kabul eden Vali Seddar Yavuz’a Gebze’de huzur evi yapılmasıyla ilgili göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sunduklarını ifade etti.

Altıntaş’ın hayali gerçek oluyor!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Kamil Tüylüoğlu ve Araştırmacı-Gazeteci İsmail Kahraman, yakın zamanda vefat eden hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaş’ın çocukları ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

GÜLER: VALİMİZDEN TALİMAT ALDIK

Kaymakam Güler “ Valilik makamında yapılan koordinasyon toplantısında Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova bölgesine hizmet verecek huzurevi  ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a bilgi verilerek bu konuda yapılacak çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi ve talimat aldık. Sayın Valimize yapılacak huzurevi ile ilgili arsa temininde yapmış olduğu yardım ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarak bundan sonra yapılacak çalışmalarda da yardım ve desteklerini beklediğimizi kendilerine ifade ettik"  dedi.

ALTINTAŞ’IN HAYALİYDİ

Kaymakam Mustafa Güler, konuşmasının devamında, “Hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’ın vefatından önce 30 yıldır hayalim dediği Gebze’ye huzurevi yapma isteği gündeme getirildi. Bugün kendisi aramızda olmasa da çocukları ile bu isteğini gerçekleştirmiş olmaktan ziyadesiyle memnunuz.” dedi.   Güler, kendilerini makamında kabul eden Vali Seddar Yavuz’a Gebze’de huzur evi yapılmasıyla ilgili göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sunduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.