GEBZE VE ÇAYIROVA’DA AKARYAKIT İSTASYONU İCRADAN SATIŞTA!

GEBZE 05.11.2020 - 12:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE VE ÇAYIROVA’DA AKARYAKIT İSTASYONU İCRADAN SATIŞTA!

Kocaeli’de bulunan işletmeler tek tek icralık oluyor. Şimdide Gebze’de bulunan bir akaryakıt istasyonu icradan satışa çıktı. Gebze Güzeller Mahallesi Yumrukaya Yolu mevkiinde bulunan, 938 metrekarelik bir alan üzerine kurulu bulunan akaryakıt istasyonu icradan satışa çıktı. Gebze İcra Dairesi tarafından satışa çıkartılan akaryakıt istasyonu için 3 milyon 415 bin 468 lira bedel belirlendi. Akaryakıt istasyonu için ilk satış ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde yapılacak. Taşınmaza için alıcı çıkmazsa ikinci satış ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak. Satış ihalesi, Gebze Adliye binasında yapılacak. 12 MİLYON LİRA Bunun yanından, Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonu daha satışa çıkartıldı. Toplam 370 metrekare kullanım alanına sahip akaryakıt istasyonu için ise 12 milyon 864 bin 292 Lira bedel belirlendi. Gebze Adliyesi’nde yapılan ilk satış ihalesi 14 Aralık’ta düzenlenecek. Alıcı çıkmazsa ikinci satış günü ise 8 Ocak 2021 olarak belirlendi.

Kocaeli’de bulunan işletmeler tek tek icralık oluyor. Şimdide Gebze’de bulunan bir akaryakıt istasyonu icradan satışa çıktı. Gebze Güzeller Mahallesi Yumrukaya Yolu mevkiinde bulunan, 938 metrekarelik bir alan üzerine kurulu bulunan akaryakıt istasyonu icradan satışa çıktı. Gebze İcra Dairesi tarafından satışa çıkartılan akaryakıt istasyonu için 3 milyon 415 bin 468 lira bedel belirlendi. Akaryakıt istasyonu için ilk satış ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde yapılacak. Taşınmaza için alıcı çıkmazsa ikinci satış ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak. Satış ihalesi, Gebze Adliye binasında yapılacak.

12 MİLYON LİRA

Bunun yanından, Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonu daha satışa çıkartıldı. Toplam 370 metrekare kullanım alanına sahip akaryakıt istasyonu için ise 12 milyon 864 bin 292 Lira bedel belirlendi. Gebze Adliyesi’nde yapılan ilk satış ihalesi 14 Aralık’ta düzenlenecek. Alıcı çıkmazsa ikinci satış günü ise 8 Ocak 2021 olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.