“GEBZE ÖNCÜ OLACAK”

GEBZE 03.11.2020 - 16:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GEBZE ÖNCÜ OLACAK”

“GEBZE ÖNCÜ OLACAK”
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün dün gerçekleştirdiği basın toplantısında, “Gebze’nin risk haritasını çıkarma konusunda mimar ve mühendislerimize kapımız her zaman açık” demesinin ardından, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, “Gebze bu konuda öncü olacak” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda 30 Ekim İzmir depreminin ardından beklenen büyük Marmara depreminde Gebze’deki yapıların yüzde 60’ının dayanıksız olduğunu dile getirmişti. Gebze’nin risk haritasının çıkarılma konusunda mimar ve mühendislere kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren Başkan Büyükgöz, gereken gayreti her zaman göstereceklerini söylemişti. OLACAK, İNANIYORUM TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı da Başkan Büyükgöz’ün açıklamalarının ardından bir paylaşımda bulundu. Başkan Kadı paylaşımındai “Olacak, inanıyorum. İlk defa bir belediye başkanından bu itirafı duyduk, bu önemli. Şimdi sıra icraatta. Çok mücadele verdik. Evet, inanıyorum ve ümit ediyorum ki Gebze bu konuda öncü olacak. Biz çocuklarımızı enkaz başında, çocuklarımız bizi enkaz altında beklemesin diyedir bütün gayretimiz, başaracağız” ifadelerine yer verdi.
“GEBZE ÖNCÜ OLACAK”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün dün gerçekleştirdiği basın toplantısında, “Gebze’nin risk haritasını çıkarma konusunda mimar ve mühendislerimize kapımız her zaman açık” demesinin ardından, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, “Gebze bu konuda öncü olacak” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda 30 Ekim İzmir depreminin ardından beklenen büyük Marmara depreminde Gebze’deki yapıların yüzde 60’ının dayanıksız olduğunu dile getirmişti. Gebze’nin risk haritasının çıkarılma konusunda mimar ve mühendislere kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren Başkan Büyükgöz, gereken gayreti her zaman göstereceklerini söylemişti.

OLACAK, İNANIYORUM

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı da Başkan Büyükgöz’ün açıklamalarının ardından bir paylaşımda bulundu. Başkan Kadı paylaşımındai “Olacak, inanıyorum. İlk defa bir belediye başkanından bu itirafı duyduk, bu önemli. Şimdi sıra icraatta. Çok mücadele verdik. Evet, inanıyorum ve ümit ediyorum ki Gebze bu konuda öncü olacak. Biz çocuklarımızı enkaz başında, çocuklarımız bizi enkaz altında beklemesin diyedir bütün gayretimiz, başaracağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.