GEBZE’NİN ÖRNEK ÖĞRETMENİNE BAKANDAN BELGE

EĞİTİM 07.10.2020 - 22:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’NİN ÖRNEK ÖĞRETMENİNE BAKANDAN BELGE

Gebzeli öğretmen Sezer Ortadağ, uzaktan eğitim sürecinde gösterdiği özverili çalışmaları nedeni ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan başarı belgesi aldı. Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ, uzaktan eğitim sürecinde gösterdiği özverili çalışmaları nedeni ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan başarı belgesi aldı. Dünya Öğretmenler Günü’nde başarı belgesini alan Ortadağ, “Yapmış ve yapmakta olduğum çalışmaların Sayın Bakanımız Ziya Selçuk tarafından takdir görmesinin onurunu yaşıyorum. Dünya Öğretmenler Gününde elime ulaşmış olması da ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Söz üretmekten çok iş üretmeye odaklanıp, çocuklarımız için tüm kalbimizle çalışmaya devam edeceğiz elbette. Şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gebzeli öğretmen Sezer Ortadağ, uzaktan eğitim sürecinde gösterdiği özverili çalışmaları nedeni ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan başarı belgesi aldı.

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ, uzaktan eğitim sürecinde gösterdiği özverili çalışmaları nedeni ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan başarı belgesi aldı. Dünya Öğretmenler Günü’nde başarı belgesini alan Ortadağ, “Yapmış ve yapmakta olduğum çalışmaların Sayın Bakanımız Ziya Selçuk tarafından takdir görmesinin onurunu yaşıyorum. Dünya Öğretmenler Gününde elime ulaşmış olması da ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Söz üretmekten çok iş üretmeye odaklanıp, çocuklarımız için tüm kalbimizle çalışmaya devam edeceğiz elbette. Şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.