GEBZE’NİN BAŞARILI ÖĞRETMENİ TRT HABER’DE

GEBZE 25.11.2020 - 17:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’NİN BAŞARILI ÖĞRETMENİ TRT HABER’DE

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenler bu kez ders değil kendi hikayelerini anlattı. TRT EBA TV’de 6 öğretmen ‘Benim Hikayem’ programına katıldı. 24 Kasım’da öğrencilerine kendi öykülerini anlatan öğretmenler, geliştirdikleri projelerle öğrencilerine seslendi. TRT EBA TV’ye Gebze’nin başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ da katıldı. Sezer Öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı’nın seçtiği çizgi ötesi öğretmenlerden biri. ‘Minik Notalar’ adında kurduğu müzik grubu ile her öğrencisine en az iki enstrüman çalmayı öğreten öğretmen olarak tanınıyor. HAYATINI ANLATTI Programda konuşan Sezer Öğretmen “Yaşasın sevdiğim işi yaparken yüzümde derinleşen çizgiler” sözleri ile öğretmenliğini özetledi. Gebze’nin başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ programın devamında ders niteliğinde hayatını izleyiciler ile paylaştı. Gebze’nin adını Ankara’da duyuran Sezer Öğretmen ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında hazırladığı şarkının klibinde yer aldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenler bu kez ders değil kendi hikayelerini anlattı. TRT EBA TV’de 6 öğretmen ‘Benim Hikayem’ programına katıldı. 24 Kasım’da öğrencilerine kendi öykülerini anlatan öğretmenler, geliştirdikleri projelerle öğrencilerine seslendi. TRT EBA TV’ye Gebze’nin başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ da katıldı. Sezer Öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı’nın seçtiği çizgi ötesi öğretmenlerden biri. ‘Minik Notalar’ adında kurduğu müzik grubu ile her öğrencisine en az iki enstrüman çalmayı öğreten öğretmen olarak tanınıyor.

HAYATINI ANLATTI

Programda konuşan Sezer Öğretmen “Yaşasın sevdiğim işi yaparken yüzümde derinleşen çizgiler” sözleri ile öğretmenliğini özetledi. Gebze’nin başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ programın devamında ders niteliğinde hayatını izleyiciler ile paylaştı. Gebze’nin adını Ankara’da duyuran Sezer Öğretmen ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında hazırladığı şarkının klibinde yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.