Gebze KYK’da durum içler acısı

GEBZE 05.11.2020 - 09:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze KYK’da durum içler acısı

Gebze Muallimköy’de bulunan KYK Yurdu’nun duvarlarındaki çatlaklar, yurtta kalan vatandaşları tedirgin ediyor. Gebze’de koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan ve karantinada olması gereken ancak karantinadan kaçan vatandaşlar Muallimköy Mahallesi’nde bulunan KYK Yurdu’nda tutuluyor. Yurtta kalan vatandaşlar yurdun duvarlarındaki çatlardan dolayı endişe içerisinde olduklarını ifade ettiler. Karantinada kalan vatandaşlar, “Gebze Muallimköy yurdunda İstanbul’da olan deprem sonrası bazı binalarda çatlaklar oluşmuştu. Çatlaklar oluşan binalara geç olmadan müdahale edilmeli ki olası bir deprem sonrasında üzücü bir durum olmasın” şeklinde uyarıda bulundu.

Gebze Muallimköy’de bulunan KYK Yurdu’nun duvarlarındaki çatlaklar, yurtta kalan vatandaşları tedirgin ediyor.

Gebze’de koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan ve karantinada olması gereken ancak karantinadan kaçan vatandaşlar Muallimköy Mahallesi’nde bulunan KYK Yurdu’nda tutuluyor. Yurtta kalan vatandaşlar yurdun duvarlarındaki çatlardan dolayı endişe içerisinde olduklarını ifade ettiler. Karantinada kalan vatandaşlar, “Gebze Muallimköy yurdunda İstanbul’da olan deprem sonrası bazı binalarda çatlaklar oluşmuştu. Çatlaklar oluşan binalara geç olmadan müdahale edilmeli ki olası bir deprem sonrasında üzücü bir durum olmasın” şeklinde uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.