GEBZE KAYMAKAMI’NDAN KAFE VE RESTORAN AÇIKLAMASI

GEBZE 23.02.2021 - 14:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE KAYMAKAMI’NDAN KAFE VE RESTORAN AÇIKLAMASI

Gebze’de ilçe asayiş koordinasyon ve normalleşme takvimi toplantısı yapıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’de normalleşme ve vaka sayıları ile alakalı açıklamada bulundu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında ilçe asayiş koordinasyon ve normalleşme takvimi toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıya; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Yıldırım ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Güler Gebze’de alınan tedbirlere rağmen vaka sayılarının yükseldiğini dile getirerek, “İlçemizde alınan tedbirlere rağmen son zamanlarda Covid-19 vaka sayılarında yeniden bir artış ile karşı karşıyayız. Normalleşme sürecine hızlı bir şekilde geçebilmemiz, lokantaların, cafelerin, kahvehanelerin faaliyetlerine yeniden devam edebilmeleri için alınan kurallara toplu bir şekilde uymamız gerekmektedir” dedi. KOCAELİ YÜKSEK RİSKLİ BÖLGE Toplantıda restoran ve kafelerle alakalı da açıklamalarda bulunan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Koronavirüs ile mücadele adımları 1 Mart itibariyle başlayacak. Vaka sayılarında yaşanacak azalmaya göre kafe ve restoranların açılması gündemde. Bu kapsamda vatandaşların rehavete kapılmadan Covid-19 tedbirlerini gözeterek sürdürmesi büyük önem taşımaktadır. Tüm Türkiye’de iller düşük, orta, yüksek, çok yüksek riskli olarak sınıflandırıldı. Kocaeli veriler doğrultusunda yüksek riskli bölge olarak görünüyor. Vatandaşlarımızın yüksek riskli bölgeden orta veya düşük riskli bölgeye geçmek için hassas davranmaları normalleşme takviminin hızlı bir şekilde ilerlemesi hepimiz için büyük önem arz etmektedir” diye konuştu. 

Gebze’de ilçe asayiş koordinasyon ve normalleşme takvimi toplantısı yapıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’de normalleşme ve vaka sayıları ile alakalı açıklamada bulundu.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında ilçe asayiş koordinasyon ve normalleşme takvimi toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıya; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Yıldırım ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Güler Gebze’de alınan tedbirlere rağmen vaka sayılarının yükseldiğini dile getirerek, “İlçemizde alınan tedbirlere rağmen son zamanlarda Covid-19 vaka sayılarında yeniden bir artış ile karşı karşıyayız. Normalleşme sürecine hızlı bir şekilde geçebilmemiz, lokantaların, cafelerin, kahvehanelerin faaliyetlerine yeniden devam edebilmeleri için alınan kurallara toplu bir şekilde uymamız gerekmektedir” dedi.

KOCAELİ YÜKSEK RİSKLİ BÖLGE

Toplantıda restoran ve kafelerle alakalı da açıklamalarda bulunan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Koronavirüs ile mücadele adımları 1 Mart itibariyle başlayacak. Vaka sayılarında yaşanacak azalmaya göre kafe ve restoranların açılması gündemde. Bu kapsamda vatandaşların rehavete kapılmadan Covid-19 tedbirlerini gözeterek sürdürmesi büyük önem taşımaktadır. Tüm Türkiye’de iller düşük, orta, yüksek, çok yüksek riskli olarak sınıflandırıldı. Kocaeli veriler doğrultusunda yüksek riskli bölge olarak görünüyor. Vatandaşlarımızın yüksek riskli bölgeden orta veya düşük riskli bölgeye geçmek için hassas davranmaları normalleşme takviminin hızlı bir şekilde ilerlemesi hepimiz için büyük önem arz etmektedir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.