GEBZE KATLI OTOPARKI, KISITLAMA GÜNLERİNDE DE HİZMETTE!

GEBZE 20.02.2021 - 16:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE KATLI OTOPARKI, KISITLAMA GÜNLERİNDE DE HİZMETTE!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Mayıs 2020’de Gebze’de hizmete açılan Gebze Katlı Otoparkı, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Büyükşehir Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, hafta içinin yanı sıra kısıtlama günlerinin olduğu haftasonları da otoparkımıza güvenle araçlarınızı park edebilirsiniz” denildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Mayıs 2020’de Gebze’de hizmete açılan Gebze Katlı Otoparkı, Gebzelilere önemli derecede kolaylık sağlıyor. İşletmesi UlaşımPark tarafından sağlanan Katlı otopark, kısıtlama günlerinde de vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Hijyenik olmasının yanı sıra ilçenin ilk akıllı otoparkı olma özelliğini taşıyan Gebze Katlı Otoparkı plaka okuma sistemi, elektrikli otomobil şarj ünitesi, her katta bulunan engelli erişimine uygun park alanı, temassız ödeme kolaylığı ve toplamda 57 kamera ile saniye saniye gözetlenerek Gebze’nin merkezinde hizmet sağlıyor. KATLARA ASANSÖRLE ULAŞIM Öte yandan otoparkın sağ ve solunda bulunan 2 farklı asansörle vatandaşlar otoparkın en üst katına bile rahatlıkla araçlarını bırakabiliyor. Son teknoloji ile yapılan otopark ile vatandaşların her katta rahatlıkla araçlarını park edeceği bir tesis haline gelen Gebze otoparkı ile erişim, ulaşım, güven faktörleri en üst seviyede tutuldu. ABONE SİSTEMİ UlaşımPark tarafından işletmesi sağlanan otoparkta abone sistemi de bulunuyor. Abone sistemi ile ödenen ücretler de azalarak vatandaşlar daha da memnun ediliyor. Abone sistemine üye olan vatandaşlar diledikleri zaman araçları ile giriş çıkış yaparak kendi otoparkı gibi sistemden faydalanıyor. GEBZELİLERDEN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR Otoparkı kullanan Gebzeli vatandaşlar gerek sosyal medyadan gerekse de ulaşabildiklerini her alanda teşekkürlerini ileterek, böylesine yararlı bir hizmetin Gebze’ye kazandırılmasında vesile olduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı da tebrik ediyorlar. Yıllardır böyle bir otopark beklediklerini ifade eden vatandaşlar Tahir Başkanın Gebze ile çok ilgilendiğini de ifade ederek, gerek Gebze Bölgesi gerekse de Kocaeli için Büyükakın’ın bir şans olduğunu vurguluyorlar. ​

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Mayıs 2020’de Gebze’de hizmete açılan Gebze Katlı Otoparkı, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Büyükşehir Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, hafta içinin yanı sıra kısıtlama günlerinin olduğu haftasonları da otoparkımıza güvenle araçlarınızı park edebilirsiniz” denildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Mayıs 2020’de Gebze’de hizmete açılan Gebze Katlı Otoparkı, Gebzelilere önemli derecede kolaylık sağlıyor. İşletmesi UlaşımPark tarafından sağlanan Katlı otopark, kısıtlama günlerinde de vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Hijyenik olmasının yanı sıra ilçenin ilk akıllı otoparkı olma özelliğini taşıyan Gebze Katlı Otoparkı plaka okuma sistemi, elektrikli otomobil şarj ünitesi, her katta bulunan engelli erişimine uygun park alanı, temassız ödeme kolaylığı ve toplamda 57 kamera ile saniye saniye gözetlenerek Gebze’nin merkezinde hizmet sağlıyor.

KATLARA ASANSÖRLE ULAŞIM

Öte yandan otoparkın sağ ve solunda bulunan 2 farklı asansörle vatandaşlar otoparkın en üst katına bile rahatlıkla araçlarını bırakabiliyor. Son teknoloji ile yapılan otopark ile vatandaşların her katta rahatlıkla araçlarını park edeceği bir tesis haline gelen Gebze otoparkı ile erişim, ulaşım, güven faktörleri en üst seviyede tutuldu.

ABONE SİSTEMİ

UlaşımPark tarafından işletmesi sağlanan otoparkta abone sistemi de bulunuyor. Abone sistemi ile ödenen ücretler de azalarak vatandaşlar daha da memnun ediliyor. Abone sistemine üye olan vatandaşlar diledikleri zaman araçları ile giriş çıkış yaparak kendi otoparkı gibi sistemden faydalanıyor.

GEBZELİLERDEN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Otoparkı kullanan Gebzeli vatandaşlar gerek sosyal medyadan gerekse de ulaşabildiklerini her alanda teşekkürlerini ileterek, böylesine yararlı bir hizmetin Gebze’ye kazandırılmasında vesile olduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı da tebrik ediyorlar. Yıllardır böyle bir otopark beklediklerini ifade eden vatandaşlar Tahir Başkanın Gebze ile çok ilgilendiğini de ifade ederek, gerek Gebze Bölgesi gerekse de Kocaeli için Büyükakın’ın bir şans olduğunu vurguluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.