“GEBZE'DEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA KADAR ERİŞİLECEK!”

GEBZE 14.11.2020 - 17:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GEBZE'DEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA KADAR ERİŞİLECEK!”

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DAN GEBZELİLERE MÜJDE:
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi'nde incelemelerde bulunarak, Olimpiyat Stadyumu yakınındaki şantiyede bir açıklama yaparak, bakanlık olarak hattı İstanbul'a ve Türkiye'ye kazandıracak olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi'nde incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından konuşan Bakan Karaismailoğlu, “Gebze'den Marmaray'a binen bir vatandaşın Halkalı'ya ulaştıktan sonra Halkalı-İstanbul Havalimanı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hatlarını kullanabilecek. Hattın hem İstanbul'un batı yakasından hem de doğu yakasından İstanbul Havalimanı'na erişim imkanı sağlayacak. Çok ince bir detayla çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı motive ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu metro hatları vatandaşlarımızla buluşacak. Gayrettepe-Kağıthane Hattı'nı mayıs sonu gibi bitirmeyi hedefliyoruz. Gayrettepe'den havalimanını da inşallah önümüzdeki yıl içerisinde bitirmek hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DAN GEBZELİLERE MÜJDE:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi'nde incelemelerde bulunarak, Olimpiyat Stadyumu yakınındaki şantiyede bir açıklama yaparak, bakanlık olarak hattı İstanbul'a ve Türkiye'ye kazandıracak olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi'nde incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından konuşan Bakan Karaismailoğlu, “Gebze'den Marmaray'a binen bir vatandaşın Halkalı'ya ulaştıktan sonra Halkalı-İstanbul Havalimanı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hatlarını kullanabilecek. Hattın hem İstanbul'un batı yakasından hem de doğu yakasından İstanbul Havalimanı'na erişim imkanı sağlayacak. Çok ince bir detayla çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı motive ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu metro hatları vatandaşlarımızla buluşacak. Gayrettepe-Kağıthane Hattı'nı mayıs sonu gibi bitirmeyi hedefliyoruz. Gayrettepe'den havalimanını da inşallah önümüzdeki yıl içerisinde bitirmek hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.