Gebze’de yağ ve lastik deposunda yangın

ASAYİŞ 30.08.2020 - 14:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de yağ ve lastik deposunda yangın

Gebze’de, yağ ve lastiklerin bulunduğu depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevlere söndürülmesi için müdahale ediyor. Gebze Barış Mahallesi'ndeki yağ ve lastiklerin bulunduğu depoda, saat 11.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, alevlere söndürülmesi için müdahale ediyor. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Gebze’de, yağ ve lastiklerin bulunduğu depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevlere söndürülmesi için müdahale ediyor. Gebze Barış Mahallesi'ndeki yağ ve lastiklerin bulunduğu depoda, saat 11.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, alevlere söndürülmesi için müdahale ediyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.