GEBZE’DE TARİHİ ESER OPERASYONU

ASAYİŞ 31.08.2020 - 16:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’DE TARİHİ ESER OPERASYONU

Gebze ve Çayırova’da düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 1039 adet sikke ele geçirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarihi eser kaçakçılığına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında Gebze ve Çayırova’daki bazı şüphelileri takibe aldı. Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gebze ve Çayırova’da düzenlenen operasyonda 1039 adet sikke ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Tarihi eser kaçakçılığında şüpheli D.Ş., E.D. ve M.A.C. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. VİDEO - TIKLA/İZLE

Gebze ve Çayırova’da düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 1039 adet sikke ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarihi eser kaçakçılığına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında Gebze ve Çayırova’daki bazı şüphelileri takibe aldı. Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gebze ve Çayırova’da düzenlenen operasyonda 1039 adet sikke ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Tarihi eser kaçakçılığında şüpheli D.Ş., E.D. ve M.A.C. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

VİDEO - TIKLA/İZLE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.