GEBZE’DE “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” DENETİMLERİ SÜRÜYOR!

GEBZE 15.02.2021 - 10:18, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’DE “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” DENETİMLERİ SÜRÜYOR!

Covid 19 salgını ile mücadele kapsamında “Sağlık için hepimiz için” mottosu ile başlatılan tedbirlere uyum denetimleri devam ediyor. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’nun katılımı ile sokağa çıkma kısıtlaması sırasında açık olan esnaflara yönelik denetimler gerçekleştirildi. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan kişilerin muafiyet gereklerine uygun hareket edip etmedikleri, sokağa çıkma kısıtlaması süresince kapalı olması gereken işyerlerinin bu zorunluluğa riayet edip etmedikleri, sokağa çıkma kısıtlaması süresince belirli saatler içerisinde faaliyette bulunması gereken işyerlerinde çalışma sürelerine riayet edilip edilmediği, bu işyerlerinde salgınla mücadele tedbirlerine uyulup uyulmadığı hususlarında denetimler gerçekleştirildi. KAYMAKAM GÜLER ESNAFI DİNLEDİ Esnafla ve vatandaşlarımızla sohbet eden Kaymakam Güler; “ İçişleri Bakanlığımız tarafından “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile başlatılan ve yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan denetimlerimize devam ediyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması süresince kapalı olması gereken işyerlerimiz ile açık olup vatandaşlarımıza hizmet veren işyerlerimizin kurallara uygun hareket edip etmediklerini denetliyoruz. Koronavirüs salgını ile birlikte mücadele etmeliyiz. Salgınla mücadelede kalıcı başarının sağlanması için temizlik, maske ve mesafe vazgeçilmez bir kural haline gelmiştir. Bu kurala hepimiz titizlikle uymalıyız. Tüm Gebze’li hemşerilerimize sağlıklı, sıhhatli günler diliyorum.” Dedi.

Covid 19 salgını ile mücadele kapsamında “Sağlık için hepimiz için” mottosu ile başlatılan tedbirlere uyum denetimleri devam ediyor. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’nun katılımı ile sokağa çıkma kısıtlaması sırasında açık olan esnaflara yönelik denetimler gerçekleştirildi. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan kişilerin muafiyet gereklerine uygun hareket edip etmedikleri, sokağa çıkma kısıtlaması süresince kapalı olması gereken işyerlerinin bu zorunluluğa riayet edip etmedikleri, sokağa çıkma kısıtlaması süresince belirli saatler içerisinde faaliyette bulunması gereken işyerlerinde çalışma sürelerine riayet edilip edilmediği, bu işyerlerinde salgınla mücadele tedbirlerine uyulup uyulmadığı hususlarında denetimler gerçekleştirildi.

KAYMAKAM GÜLER ESNAFI DİNLEDİ

Esnafla ve vatandaşlarımızla sohbet eden Kaymakam Güler; “ İçişleri Bakanlığımız tarafından “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile başlatılan ve yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan denetimlerimize devam ediyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması süresince kapalı olması gereken işyerlerimiz ile açık olup vatandaşlarımıza hizmet veren işyerlerimizin kurallara uygun hareket edip etmediklerini denetliyoruz. Koronavirüs salgını ile birlikte mücadele etmeliyiz. Salgınla mücadelede kalıcı başarının sağlanması için temizlik, maske ve mesafe vazgeçilmez bir kural haline gelmiştir. Bu kurala hepimiz titizlikle uymalıyız. Tüm Gebze’li hemşerilerimize sağlıklı, sıhhatli günler diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.