Gebze’de protokol, korona denetimine çıktı

GEBZE 11.09.2020 - 15:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de protokol, korona denetimine çıktı

Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy ve beraberindeki ekip, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Gebze’de bir dizi denetimlerde bulundu.  Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy başkanlığında Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Müftü Vekili Abuzer Üçtaş, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Aslantaş, Muhtarlar Dernek Başkanı Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur, Gebze Emniyet Müdürlüğünde Görevli Polis Memurları Tuncay Demirer, Sinan Kırımlı, Öznur Zal ile beraber Gebze çarşısında denetimler gerçekleştirildi. KURALLARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR  Gerçekleştirilen denetimlerde esnaf ile sohbet eden Vali Yardımcısı Sayın Abdul Rauf Ulusoy, “Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugün de Gebze’de denetimlere katıldık. Vatandaşlarımız büyük ölçüde kurallara uyuyorlar. Gördüğümüz aksaklıkları tamamlamaları yönünde uyarılarımızı yapıyoruz. Belirlenen kurallara uymayan vatandaşlarımıza da ilgili kanunlar çerçevesinde cezai işlemleri uyguluyoruz. Virüs hepimizin tam olarak maske, mesafe ve hijyen koşullarına uyması ile bitecektir. Sadece bir kişiden binlerle, milyonlarla ifade edebileceğimiz rakamlara ulaşan hastalığın seyri ancak dikkat etmekle sonlanacaktır. Vatandaşlarımızdan ısrarla kurallara uymasını istiyoruz. Dikkat edilmediği sürece ilerleyen zamanlarda daha katı uygulamaların olacağını da hatırlatmak istiyorum” dedi.  

Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy ve beraberindeki ekip, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Gebze’de bir dizi denetimlerde bulundu. 
Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy başkanlığında Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Müftü Vekili Abuzer Üçtaş, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Aslantaş, Muhtarlar Dernek Başkanı Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur, Gebze Emniyet Müdürlüğünde Görevli Polis Memurları Tuncay Demirer, Sinan Kırımlı, Öznur Zal ile beraber Gebze çarşısında denetimler gerçekleştirildi.
KURALLARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR 
Gerçekleştirilen denetimlerde esnaf ile sohbet eden Vali Yardımcısı Sayın Abdul Rauf Ulusoy, “Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugün de Gebze’de denetimlere katıldık. Vatandaşlarımız büyük ölçüde kurallara uyuyorlar. Gördüğümüz aksaklıkları tamamlamaları yönünde uyarılarımızı yapıyoruz. Belirlenen kurallara uymayan vatandaşlarımıza da ilgili kanunlar çerçevesinde cezai işlemleri uyguluyoruz. Virüs hepimizin tam olarak maske, mesafe ve hijyen koşullarına uyması ile bitecektir. Sadece bir kişiden binlerle, milyonlarla ifade edebileceğimiz rakamlara ulaşan hastalığın seyri ancak dikkat etmekle sonlanacaktır. Vatandaşlarımızdan ısrarla kurallara uymasını istiyoruz. Dikkat edilmediği sürece ilerleyen zamanlarda daha katı uygulamaların olacağını da hatırlatmak istiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.