Gebze’de kurşun üretilecek

ASAYİŞ 19.01.2021 - 14:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de kurşun üretilecek

Gebze’de kurşun üretilecek
Türkiye’nin ekonomik darboğazdan çıkması için üzerimize düşeni yapıyoruz diyen Kavis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Maniş, Gebze’de kurşun imalat fabrikası kurduklarını dile getirdi. Kavis Yapı olarak cami ve tarihi eser restorasyonunun yanı sıra kurşun imalatı, alüminyum, titanyum, alaşımlı çinko vb. imalat ve uygulamaları yaptıklarını belirten Kavis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Maniş, mimari proje, tasarım ve sahada uygulama çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Covid-19 salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sektörlerin sıkıntılar yaşandığını belirten Maniş, sektörün ayakta kalabilmesi ve işlerine devam edebilmeleri için şirket olarak genel sağlık kurallarına uyma konusunda bir takım seminerler düzenlediklerini ve çalışanlara düzenli testler yaptırdıklarını vurguladı. GEBZE’DE KURŞUN İMALAT FABRİKASI Ekonomik olarak şirketlerin durumdan etkilenmesinin yanında Temmuz ve Ağustos aylarından sonra sektörde iyileşmeler olduğunu söyleyen Maniş, bu süreç içerisinde 2021 hedeflerini attırdıklarını ve yatırımlar yaptıklarını belirtti. Maniş, “Ülkemizin ekonomik darboğazdan çıkması için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Kavis Yapı olarak Gebze’de bir kurşun imalatı fabrikası kurduk. Hem istihdam sağlaması açısından hem de sektöre katkı olması açısından önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. “Yapı sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak isteriz ki kullandığımız malzemelerimiz ülkemizde üretilsin” diyen Maniş, “Bu anlamda sanayicilere önemli görevler düştüyor. Özellikle salgın sürecinden sonra sadece inşaat sektöründe değil her sektörde yerli üretimin artırılması gerekiyor” açıklamalarında bulundu.    RAFET MANİŞ
Gebze’de kurşun üretilecek

Türkiye’nin ekonomik darboğazdan çıkması için üzerimize düşeni yapıyoruz diyen Kavis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Maniş, Gebze’de kurşun imalat fabrikası kurduklarını dile getirdi.

Kavis Yapı olarak cami ve tarihi eser restorasyonunun yanı sıra kurşun imalatı, alüminyum, titanyum, alaşımlı çinko vb. imalat ve uygulamaları yaptıklarını belirten Kavis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Maniş, mimari proje, tasarım ve sahada uygulama çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Covid-19 salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sektörlerin sıkıntılar yaşandığını belirten Maniş, sektörün ayakta kalabilmesi ve işlerine devam edebilmeleri için şirket olarak genel sağlık kurallarına uyma konusunda bir takım seminerler düzenlediklerini ve çalışanlara düzenli testler yaptırdıklarını vurguladı.

GEBZE’DE KURŞUN İMALAT FABRİKASI

Ekonomik olarak şirketlerin durumdan etkilenmesinin yanında Temmuz ve Ağustos aylarından sonra sektörde iyileşmeler olduğunu söyleyen Maniş, bu süreç içerisinde 2021 hedeflerini attırdıklarını ve yatırımlar yaptıklarını belirtti. Maniş, “Ülkemizin ekonomik darboğazdan çıkması için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Kavis Yapı olarak Gebze’de bir kurşun imalatı fabrikası kurduk. Hem istihdam sağlaması açısından hem de sektöre katkı olması açısından önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. “Yapı sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak isteriz ki kullandığımız malzemelerimiz ülkemizde üretilsin” diyen Maniş, “Bu anlamda sanayicilere önemli görevler düştüyor. Özellikle salgın sürecinden sonra sadece inşaat sektöründe değil her sektörde yerli üretimin artırılması gerekiyor” açıklamalarında bulundu. 

 

RAFET MANİŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.