GEBZE’DE ESNAF DENETLENDİ

SAĞLIK 19.04.2021 - 16:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’DE ESNAF DENETLENDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile Gebze’de esnaf ve işyerlerinin koronavirüs kuralları uygunluğu denetlendi. Kocaeli’nde Covid-19 denetimleri tüm ilçelerde yoğun olarak gerçekleştiriliyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde Gebze ilçesinde hizmet veren esnaf ve işyerleri, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetlendi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz ve görevli sağlık personelleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli denetimler ilçede gün boyunca titizlikle gerçekleştirildi. Heyet tarafından ilgili esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile Gebze’de esnaf ve işyerlerinin koronavirüs kuralları uygunluğu denetlendi.

Kocaeli’nde Covid-19 denetimleri tüm ilçelerde yoğun olarak gerçekleştiriliyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde Gebze ilçesinde hizmet veren esnaf ve işyerleri, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetlendi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz ve görevli sağlık personelleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli denetimler ilçede gün boyunca titizlikle gerçekleştirildi. Heyet tarafından ilgili esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.