GEBZE’DE EKİPLER GECE MESAİSİNDE!

GEBZE 17.02.2021 - 10:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’DE EKİPLER GECE MESAİSİNDE!

Gebze Belediyesi’ne bağlı ekipler kentin dört bir yanında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerinde de aralıksız sürdürüyor. Gebze’de ekipler karla mücadele çalışmalarına ara vermeden gece mesaisinde de devam ediyor. Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısı üzerine harekete geçen Gebze Belediyesi ekipleri, yaya ve araç trafiğinde aksaklıkların yaşanmaması için gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. Kentin ana arterler ve caddelerinde gecenin geç saatlerine kadar greyderlerle kar küreme ve temizleme çalışmasını sürdüren Gebze Belediyesi’nin temizlik işleri müdürlüğü ekipleri ise meydan, sokak, caddelerde kaldırımlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına da devam ediyor. BÜYÜKGÖZ’DEN ZORUNLU HALLER DIŞINDA SOKAĞA ÇIKMAYIN UYARISI Ekiplerin 7/24 sahada karla mücadele çalışmasını devam ettiğini bildiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sosyal medyada yayınladığı mesajda, araç trafiğinde sıkıntıların yaşanmaması için vatandaşların kar lastiği olmayan araçlarla yola çıkmamaları ve zorunlu haller dışında toplu taşıma araçlarını kullanmaları ricasında bulundu..

Gebze Belediyesi’ne bağlı ekipler kentin dört bir yanında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerinde de aralıksız sürdürüyor.

Gebze’de ekipler karla mücadele çalışmalarına ara vermeden gece mesaisinde de devam ediyor. Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısı üzerine harekete geçen Gebze Belediyesi ekipleri, yaya ve araç trafiğinde aksaklıkların yaşanmaması için gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. Kentin ana arterler ve caddelerinde gecenin geç saatlerine kadar greyderlerle kar küreme ve temizleme çalışmasını sürdüren Gebze Belediyesi’nin temizlik işleri müdürlüğü ekipleri ise meydan, sokak, caddelerde kaldırımlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına da devam ediyor.

BÜYÜKGÖZ’DEN ZORUNLU HALLER DIŞINDA SOKAĞA ÇIKMAYIN UYARISI

Ekiplerin 7/24 sahada karla mücadele çalışmasını devam ettiğini bildiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sosyal medyada yayınladığı mesajda, araç trafiğinde sıkıntıların yaşanmaması için vatandaşların kar lastiği olmayan araçlarla yola çıkmamaları ve zorunlu haller dışında toplu taşıma araçlarını kullanmaları ricasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.