Gebze’de çocuklara hediye

GEBZE 31.03.2021 - 15:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de çocuklara hediye

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Kocaeli Toplum Merkezi iş birliği yaparak pandemi sebebiyle Gebze’de evinden çıkamayan 7-12 yaş grubundaki çocuklar için kolları sıvadı. Gebze’de yaşayan ve pandemi döneminde evden çıkamayan çocuklar için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Kocaeli Toplum Merkezi harekete geçti. Ekipler, 7-12 yaş grubundaki çocuklar için içerisinde tangram, puzzle, kurşun kalem, kalem açacağı, boyama kalemi, resim kalemi, pastel boya kalemleri, kelime öğrenme seti ve hikaye kitabının yer aldığı bir kit hazırladı. Daha sonra ekipler, kapı kapı gezip çocuklara oyuncak kitlerinden hediye ederek mutlu olmalarını sağladı. Öte yandan hediye edilen oyuncak kitleri ile çocukların evlerinde eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Kocaeli Toplum Merkezi iş birliği yaparak pandemi sebebiyle Gebze’de evinden çıkamayan 7-12 yaş grubundaki çocuklar için kolları sıvadı.

Gebze’de yaşayan ve pandemi döneminde evden çıkamayan çocuklar için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Kocaeli Toplum Merkezi harekete geçti. Ekipler, 7-12 yaş grubundaki çocuklar için içerisinde tangram, puzzle, kurşun kalem, kalem açacağı, boyama kalemi, resim kalemi, pastel boya kalemleri, kelime öğrenme seti ve hikaye kitabının yer aldığı bir kit hazırladı. Daha sonra ekipler, kapı kapı gezip çocuklara oyuncak kitlerinden hediye ederek mutlu olmalarını sağladı. Öte yandan hediye edilen oyuncak kitleri ile çocukların evlerinde eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.