GEBZE BÖLGESİ’NDE VAKA SAYISI ARTTI!

SAĞLIK 27.08.2020 - 12:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE BÖLGESİ’NDE VAKA SAYISI ARTTI!

Kocaeli’de vaka artışı en fazla Gebze’de olurken, Gebze’yi Darıca ve İzmit takip ediyor. Yetkililer 3 ilçede vaka artışlarının kontrol altına alınması için kurallara uyulmasını istedi. Koronavirüs pandemisinde vaka sayılarının yeniden artması ile birlikte önlemler de artmaya başladı. 65 yaş, düğün ve toplu davetlerle ilgili alınan kararlara rağmen, Kocaeli’deki 3 ilçede vaka sayıları her geçen gün artıyor. Fabrikaların yoğun olduğu Gebze vaka sayılarında ilk sırada yer alırken, Gebze’yi Darıca ve İzmit takip ediyor. Yetkililer 3 ilçede vaka artışlarının kontrol altına alınması için vatandaşları kurallara uymaya davet etti. TATİLCİLERE UYARI Vali Seddar Yavuz öncülüğünde koronavirüs ile mücadelede denetimler artırılırken, sağlık çalışanları ise hastanelerde büyük bir mücadele veriyor. Ancak Türkiye genelinde yaşanan vaka artışı ilimize de yansıdı. Kocaeli’de en çok Gebze, Darıca ve İzmit bölgesinde vaka artışları yaşanıyor. Bu bölgelerde yaşanan vaka artışlarında fabrika ve sosyal hayat yoğunluğundan sonra tatil dönüşlerinin etkili olduğu belirtildi. Yetkililer tatilden dönen vatandaşların en az kendilerini 1 hafta karantinaya almasını istiyor.

Kocaeli’de vaka artışı en fazla Gebze’de olurken, Gebze’yi Darıca ve İzmit takip ediyor. Yetkililer 3 ilçede vaka artışlarının kontrol altına alınması için kurallara uyulmasını istedi.

Koronavirüs pandemisinde vaka sayılarının yeniden artması ile birlikte önlemler de artmaya başladı. 65 yaş, düğün ve toplu davetlerle ilgili alınan kararlara rağmen, Kocaeli’deki 3 ilçede vaka sayıları her geçen gün artıyor. Fabrikaların yoğun olduğu Gebze vaka sayılarında ilk sırada yer alırken, Gebze’yi Darıca ve İzmit takip ediyor. Yetkililer 3 ilçede vaka artışlarının kontrol altına alınması için vatandaşları kurallara uymaya davet etti.

TATİLCİLERE UYARI

Vali Seddar Yavuz öncülüğünde koronavirüs ile mücadelede denetimler artırılırken, sağlık çalışanları ise hastanelerde büyük bir mücadele veriyor. Ancak Türkiye genelinde yaşanan vaka artışı ilimize de yansıdı. Kocaeli’de en çok Gebze, Darıca ve İzmit bölgesinde vaka artışları yaşanıyor. Bu bölgelerde yaşanan vaka artışlarında fabrika ve sosyal hayat yoğunluğundan sonra tatil dönüşlerinin etkili olduğu belirtildi. Yetkililer tatilden dönen vatandaşların en az kendilerini 1 hafta karantinaya almasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.