GEBZE BÖLGESİ’NDE HAFTA SONLARI DA AŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

SAĞLIK 24.07.2021 - 15:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE BÖLGESİ’NDE HAFTA SONLARI DA AŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Gebze’de KETEM binasında, Darıca’da Çınaraltı Meydanı ile Osmangazi Muhtarlığı içinde, Çayırova’da Belediye önü ile Akse Mahallesi’nde bulunan Çayırova Trafik Parkı içinde, Dilovası’nda ise Dilovası Belediyesi önünde stant açarak vatandaşlara hizmet verecek. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, aşılama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu dinlemeden çalışmalara ara vermeyen sağlık ekipleri Gebze Bölgesi’nde bugün de aşılama çalışması gerçekleştirecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Aşılama çalışmaları tüm hastanelerimizde gece saat 24.00’e kadar devam ediyor. Bunun yanında Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Müdürlüklerinin organizasyonu ile belirlenen noktalarda hafta sonu da aşılama çalışmaları yapılacaktır. Bu savaşta Aşı en büyük silahımız. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. İşte bugün aşılama yapılacak merkezler; ​

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Gebze’de KETEM binasında, Darıca’da Çınaraltı Meydanı ile Osmangazi Muhtarlığı içinde, Çayırova’da Belediye önü ile Akse Mahallesi’nde bulunan Çayırova Trafik Parkı içinde, Dilovası’nda ise Dilovası Belediyesi önünde stant açarak vatandaşlara hizmet verecek.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, aşılama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu dinlemeden çalışmalara ara vermeyen sağlık ekipleri Gebze Bölgesi’nde bugün de aşılama çalışması gerçekleştirecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Aşılama çalışmaları tüm hastanelerimizde gece saat 24.00’e kadar devam ediyor. Bunun yanında Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Müdürlüklerinin organizasyonu ile belirlenen noktalarda hafta sonu da aşılama çalışmaları yapılacaktır. Bu savaşta Aşı en büyük silahımız. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İşte bugün aşılama yapılacak merkezler;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.