GEBZE BELEDİYESİ’NDEN EKONOMİYE DESTEK

GEBZE 04.04.2021 - 11:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE BELEDİYESİ’NDEN EKONOMİYE DESTEK

Gebze Belediyesi ambalaj, bitkisel yağ, elektronik-pil ve tekstil atıkları başta olmak üzere 8 kalem atığı hafta sonu sokağa çıkma yasağında vatandaşlarından evlerinden toplayarak ekonomiye kazandırdı.
Gebze Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma yasağında evlerden ambalaj, bitkisel yağ, elektronik-pil ve tekstil atıkları başta olmak üzere 8 kalem atık topladı. 0262 642 10 10 numaralı telefonu arayarak evlerinden atıkların alınmasını isteyen vatandaşlar belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını dile getirdi. Üstelik belediye, atıklarını belediye ekiplerine veren ailelere hediye veriyor. EKİPLERİMİZ KAPIDAN ALIYOR Gebzelileri geri dönüşüm projesine destek olmaya davet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Ambalaj, bitkisel yağ, elektronik-pil ve tekstil atıkları başta olmak üzere 8 kalem atık, ekiplerimiz tarafından düzenli olarak toplanır ve ekonomiye geri kazandırılır. Siz de her atık çöp değildir diyorsanız; ekonomik değeri olan atıklar için atık hattımızı arayarak ya da atık noktalarını kullanarak; projemize destek olabilirsiniz. Atıklarınızı 0262 642 1010 numaralı telefonumuzu aramanız halinde ekiplerimiz kapınızdan alıyor.”
Gebze Belediyesi ambalaj, bitkisel yağ, elektronik-pil ve tekstil atıkları başta olmak üzere 8 kalem atığı hafta sonu sokağa çıkma yasağında vatandaşlarından evlerinden toplayarak ekonomiye kazandırdı.

Gebze Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma yasağında evlerden ambalaj, bitkisel yağ, elektronik-pil ve tekstil atıkları başta olmak üzere 8 kalem atık topladı. 0262 642 10 10 numaralı telefonu arayarak evlerinden atıkların alınmasını isteyen vatandaşlar belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını dile getirdi. Üstelik belediye, atıklarını belediye ekiplerine veren ailelere hediye veriyor.

EKİPLERİMİZ KAPIDAN ALIYOR

Gebzelileri geri dönüşüm projesine destek olmaya davet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Ambalaj, bitkisel yağ, elektronik-pil ve tekstil atıkları başta olmak üzere 8 kalem atık, ekiplerimiz tarafından düzenli olarak toplanır ve ekonomiye geri kazandırılır. Siz de her atık çöp değildir diyorsanız; ekonomik değeri olan atıklar için atık hattımızı arayarak ya da atık noktalarını kullanarak; projemize destek olabilirsiniz. Atıklarınızı 0262 642 1010 numaralı telefonumuzu aramanız halinde ekiplerimiz kapınızdan alıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.