GEBZE ATA’SINI SAYGIYLA ANDI

GEBZE 10.11.2020 - 10:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE ATA’SINI SAYGIYLA ANDI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında kent meydanında düzenlenen programla anıldı. Protokolün tam kadro katıldığı anma programında kalplerimiz ulu önder için bir kez daha minnet, saygı ve sevgiyle attı. Kent Meydanında düzenlenen programa Gebze protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Siyasi parti ve dernek başkanlarının da yer aldığı anma etkinliğinde önce Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı ardından iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşımız hep bir ağızdan söylenirken yağışlı havaya karşın gösterilen ilgi dikkat çekiciydi. Gebze protokolü ve Gebzeliler anma programında Atatürk’ü bir kez daha özlem, saygı ve sevgiyle anarken zaman zaman duygusal anlar yaşandı. ONUN FİKİRLERİNİ YAŞATACAĞIZ Gerçekleştirilen programda konuşan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Tarih Öğretmeni Yunus Aktaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk fikirleri ve değerleri ile aramızda olmaya devam edecek. Onu anlamak, onu yaşatmak hepimizin görevi. Kendisine minnet borçluyuz” derken gerçekleşen anma programında Atatürk şiirleri de okundu. Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında tüm ülkede olduğu gibi Gebze’de saygı, sevgi ve özlemle anılmış oldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında kent meydanında düzenlenen programla anıldı. Protokolün tam kadro katıldığı anma programında kalplerimiz ulu önder için bir kez daha minnet, saygı ve sevgiyle attı.

Kent Meydanında düzenlenen programa Gebze protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Siyasi parti ve dernek başkanlarının da yer aldığı anma etkinliğinde önce Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı ardından iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşımız hep bir ağızdan söylenirken yağışlı havaya karşın gösterilen ilgi dikkat çekiciydi. Gebze protokolü ve Gebzeliler anma programında Atatürk’ü bir kez daha özlem, saygı ve sevgiyle anarken zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

ONUN FİKİRLERİNİ YAŞATACAĞIZ

Gerçekleştirilen programda konuşan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Tarih Öğretmeni Yunus Aktaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk fikirleri ve değerleri ile aramızda olmaya devam edecek. Onu anlamak, onu yaşatmak hepimizin görevi. Kendisine minnet borçluyuz” derken gerçekleşen anma programında Atatürk şiirleri de okundu. Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında tüm ülkede olduğu gibi Gebze’de saygı, sevgi ve özlemle anılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.