“Gassallar risk altında”

GÜNDEM 22.02.2021 - 10:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Gassallar risk altında”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, gassalların pandemi sürecinde çalışma koşulları ağırlaştığını ve sağlık çalışanları gibi risk grubunda olduklarını söyleyerek gassallara koronavirüs aşısında öncelik tanınması gerektiğini dile getirdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan pandemi sürecinde gassalların çalışma koşullarının ağırlaştığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Orhan, “Pandemi sürecinde çalışma koşulları ağırlaşan, yıkadıkları cenaze sayılarıda artan Gasilhane personelleri gassallar, sağlık çalışanları gibi aşıda öncelik tanınmalıdır. Gassalların normal şartlarda günde 10-15 arasında cenaze yıkarken bu rakam, pandemi sürecinde günde 30-35 cenazeye çıkması risk altına almıştır” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, gassalların pandemi sürecinde çalışma koşulları ağırlaştığını ve sağlık çalışanları gibi risk grubunda olduklarını söyleyerek gassallara koronavirüs aşısında öncelik tanınması gerektiğini dile getirdi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan pandemi sürecinde gassalların çalışma koşullarının ağırlaştığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Orhan, “Pandemi sürecinde çalışma koşulları ağırlaşan, yıkadıkları cenaze sayılarıda artan Gasilhane personelleri gassallar, sağlık çalışanları gibi aşıda öncelik tanınmalıdır. Gassalların normal şartlarda günde 10-15 arasında cenaze yıkarken bu rakam, pandemi sürecinde günde 30-35 cenazeye çıkması risk altına almıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.