FUTBOLCULAR BAKAN SOYLU’DAN YARDIM BEKLİYOR

SPOR 14.09.2020 - 16:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

FUTBOLCULAR BAKAN SOYLU’DAN YARDIM BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Lig’in akıbeti ile ilgili neredeyse her yola başvurarak liglerin oynanması adına sağduyu bekleyen amatör futbolcular, çare yolu olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ulaşmakta buldular. Bir futbolcu, Bakan Soylu’ya SMS yolu ile mesaj göndererek mağdur olan futbolcuların sesi olurken, mesajda tüm futbolcuların yardım beklediği dile getirildi. İŞTE O MESAJ:

Bölgesel Amatör Lig’in akıbeti ile ilgili neredeyse her yola başvurarak liglerin oynanması adına sağduyu bekleyen amatör futbolcular, çare yolu olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ulaşmakta buldular. Bir futbolcu, Bakan Soylu’ya SMS yolu ile mesaj göndererek mağdur olan futbolcuların sesi olurken, mesajda tüm futbolcuların yardım beklediği dile getirildi.

İŞTE O MESAJ:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.