“FİTNE KAZISI YAPANLARA KAPIMIZ ÖRTÜK!”

SİYASET 21.11.2021 - 14:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“FİTNE KAZISI YAPANLARA KAPIMIZ ÖRTÜK!”

“FİTNE KAZISI YAPANLARA KAPIMIZ ÖRTÜK!”
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, parti içinde fitne arayışında olanlara net mesaj verdi. Kurt, “Fitne kazısı yapanlara sırtımız dönük, kapımız örtüktür” dedi. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, son günlerde yeni yönetim ile eski yönetim arasında çıkan tartışmalara son noktayı yaptığı açıklama ile koydu. Sosyal medya hesabından mesajlarla dolu açıklamasında fitne yapanlara sırtlarının dönük, kapılarının kapalı olduğunu söyleyen Başkan Kurt, kendi yönetimine kavgadan uzak durun sinyali verdi. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli dava arkadaşlarım; Göreve geldiğimiz günden itibaren gösterdiğimiz büyük mücadele ve gördüğümüz yüksek teveccühe gölge düşürmek isteyen Milliyetçi-Ülkücü Hareket için hiçbir değeri olmayan kişilerle vakit harcayamayız. HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞIN Ülküdaşlarımdan isteğim Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bizzat imzası ve güveni ile göreve gelen bizlerle birlikte her zamankinden daha fazla ülkemiz, milletimiz ve partimiz için çalışmalarıdır. Kavgaya değil kucaklaşmaya, kutuplaşmaya değil kardeşliğe ihtiyacımız vardır. Fitne kazısı yapanlara sırtımız dönük, kapımız örtüktür.”
“FİTNE KAZISI YAPANLARA KAPIMIZ ÖRTÜK!”

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, parti içinde fitne arayışında olanlara net mesaj verdi. Kurt, “Fitne kazısı yapanlara sırtımız dönük, kapımız örtüktür” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, son günlerde yeni yönetim ile eski yönetim arasında çıkan tartışmalara son noktayı yaptığı açıklama ile koydu. Sosyal medya hesabından mesajlarla dolu açıklamasında fitne yapanlara sırtlarının dönük, kapılarının kapalı olduğunu söyleyen Başkan Kurt, kendi yönetimine kavgadan uzak durun sinyali verdi. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli dava arkadaşlarım; Göreve geldiğimiz günden itibaren gösterdiğimiz büyük mücadele ve gördüğümüz yüksek teveccühe gölge düşürmek isteyen Milliyetçi-Ülkücü Hareket için hiçbir değeri olmayan kişilerle vakit harcayamayız.

HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞIN

Ülküdaşlarımdan isteğim Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bizzat imzası ve güveni ile göreve gelen bizlerle birlikte her zamankinden daha fazla ülkemiz, milletimiz ve partimiz için çalışmalarıdır. Kavgaya değil kucaklaşmaya, kutuplaşmaya değil kardeşliğe ihtiyacımız vardır. Fitne kazısı yapanlara sırtımız dönük, kapımız örtüktür.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.