FERHAN ŞENSOY HAYATINI KAYBETTİ

KÜLTÜR-SANAT 31.08.2021 - 09:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

FERHAN ŞENSOY HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık sorunları nedeniyle geçen haziran ayında anjiyo yapılan usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy (70) hayatını kaybetti. Ferhan Şensoy tarafından kurulan tiyatro grubu Ortaoyuncular’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun” denildi.  DERYA BAYKAL: KIZLARIMIN BABASINI KAYBETTİK  Şensoy’un iki kızının annesi Derya Baykal, sosyal medya hesabından “Ustamı, kızlarımın babasını kaybettik. Çok üzgünüz” açıklamasını yaptı.  Babasını kaybeden Müjgan Ferhan Şensoy, “Babam uçtu göklere…” mesajını paylaştı. Derya Şensoy ise, “Çok ama çok üzgünüm. Seni çok seviyorum babacığım” sözleriyle acısını dile getirdi.

Sağlık sorunları nedeniyle geçen haziran ayında anjiyo yapılan usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy (70) hayatını kaybetti. Ferhan Şensoy tarafından kurulan tiyatro grubu Ortaoyuncular’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun” denildi. 

DERYA BAYKAL: KIZLARIMIN BABASINI KAYBETTİK 

Şensoy’un iki kızının annesi Derya Baykal, sosyal medya hesabından “Ustamı, kızlarımın babasını kaybettik. Çok üzgünüz” açıklamasını yaptı.  Babasını kaybeden Müjgan Ferhan Şensoy, “Babam uçtu göklere…” mesajını paylaştı. Derya Şensoy ise, “Çok ama çok üzgünüm. Seni çok seviyorum babacığım” sözleriyle acısını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.