FATİH DEVLET’TE HUMMALI ÇALIŞMA!

GEBZE 17.02.2021 - 16:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

FATİH DEVLET’TE HUMMALI ÇALIŞMA!

FATİH DEVLET’TE HUMMALI ÇALIŞMA!
Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Ekibi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde hummalı bir çalışmaya imza attı. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Ekibi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin acil servis girişi başta olmak üzere birçok bölümünde yer alan karları temizleyerek vatandaşın daha iyi hizmet alması adına çaba sarf etti. Ekiplerin hastane civarında yaptığı çalışma Gebzeli vatandaşları memnun ederken, hasta vatandaşlar ve refakatçileri de hastanedeki işlemlerini kar engeline takılmadan gerçekleştirdi. Gebze Belediyesi Temizlik İşlerinin yaptığı bu çalışma çevreden övgü alarak alkışlanırken, konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, “Kentte geçtiğimiz Cuma gününden bu yana hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı yüzünden, Gebze Fatih Devlet Hastanesi bahçesinde biriken ve personel, hastalar ile yakınlarının giriş çıkışlarını zorlaştıran kar ekiplerimizce temizlendi. Vatandaşlarımızın ilçemizin her alanında mağdur olmaması için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.  
FATİH DEVLET’TE HUMMALI ÇALIŞMA!

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Ekibi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde hummalı bir çalışmaya imza attı.

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Ekibi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin acil servis girişi başta olmak üzere birçok bölümünde yer alan karları temizleyerek vatandaşın daha iyi hizmet alması adına çaba sarf etti. Ekiplerin hastane civarında yaptığı çalışma Gebzeli vatandaşları memnun ederken, hasta vatandaşlar ve refakatçileri de hastanedeki işlemlerini kar engeline takılmadan gerçekleştirdi. Gebze Belediyesi Temizlik İşlerinin yaptığı bu çalışma çevreden övgü alarak alkışlanırken, konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, “Kentte geçtiğimiz Cuma gününden bu yana hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı yüzünden, Gebze Fatih Devlet Hastanesi bahçesinde biriken ve personel, hastalar ile yakınlarının giriş çıkışlarını zorlaştıran kar ekiplerimizce temizlendi. Vatandaşlarımızın ilçemizin her alanında mağdur olmaması için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.