FARABİ’Lİ DOKTORLARDAN TIP BAYRAMINA ÖZEL KUTLAMA!

SAĞLIK 16.03.2021 - 16:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

FARABİ’Lİ DOKTORLARDAN TIP BAYRAMINA ÖZEL KUTLAMA!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı unutulmayarak düzenlenen bir organizasyon ile kutlandı. Başhekim Prof.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında düzenlenen kutlamaya hastane yönetimi ve hastane doktorları  da katıldı. Programda konuşan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, “Böylesine zorlu bir süreçte siz değerli hekimlerimize ne kadar teşekkür etsek az gelir. Pandemi süresince hastalara şifa olmak için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan yeri geldiği zaman kendi ailesinden bile feragat ederek tüm zorluklara göğüs geren siz değerli hocalarımıza müteşekkiriz. Dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini yerine getiren siz hekimlerimizin Tıp Bayramını kutlar, sosyal yaşamlarında da sağlık ve esenlikler dilerim ” ifadelerini kullandı.  BAŞHEKİM GÜNEŞ, HEKİMLER İÇİN ŞİİR YAZDI Başhekim Güneş konuşmasının arından kendi elleri ile kestiği pastayı hekimlere ikram ederek tıp mesleği adına güzel bir sene geçirme temennisinde bulundu.  Başhekim Güneş'in hekimler için kaleme aldığı bir şiiri de  hastanede görevli Op.Dr.Hüseyin Öner tarafından okundu. Hastane hekimleri bu özel günde kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini ilettiler.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı unutulmayarak düzenlenen bir organizasyon ile kutlandı. Başhekim Prof.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında düzenlenen kutlamaya hastane yönetimi ve hastane doktorları  da katıldı. Programda konuşan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, “Böylesine zorlu bir süreçte siz değerli hekimlerimize ne kadar teşekkür etsek az gelir. Pandemi süresince hastalara şifa olmak için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan yeri geldiği zaman kendi ailesinden bile feragat ederek tüm zorluklara göğüs geren siz değerli hocalarımıza müteşekkiriz. Dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini yerine getiren siz hekimlerimizin Tıp Bayramını kutlar, sosyal yaşamlarında da sağlık ve esenlikler dilerim ” ifadelerini kullandı. 

BAŞHEKİM GÜNEŞ, HEKİMLER İÇİN ŞİİR YAZDI

Başhekim Güneş konuşmasının arından kendi elleri ile kestiği pastayı hekimlere ikram ederek tıp mesleği adına güzel bir sene geçirme temennisinde bulundu.  Başhekim Güneş'in hekimler için kaleme aldığı bir şiiri de  hastanede görevli Op.Dr.Hüseyin Öner tarafından okundu. Hastane hekimleri bu özel günde kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.