FARABİ’DE SERVİSLER DEĞERLENDİRİLDİ!

SAĞLIK 01.03.2021 - 11:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

FARABİ’DE SERVİSLER DEĞERLENDİRİLDİ!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için toplanmaya devam ediyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı olarak hizmet veren servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için yapılan toplantılar devam ediyor. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşen Aydın’ın başkanlığında servis sorumluları ile yapılan değerlendirme toplantısında; servislerin iş ve işleyişleri değerlendirilmiş, servislerde neler yapıldığı, yapılması gerekenler, karşılaşılan sorunların nasıl çözümleneceği ve verilen hizmetler kalitesini arttırma yönünde yapılacak olan çalışmalarda gözden geçirildi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için toplanmaya devam ediyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı olarak hizmet veren servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için yapılan toplantılar devam ediyor. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşen Aydın’ın başkanlığında servis sorumluları ile yapılan değerlendirme toplantısında; servislerin iş ve işleyişleri değerlendirilmiş, servislerde neler yapıldığı, yapılması gerekenler, karşılaşılan sorunların nasıl çözümleneceği ve verilen hizmetler kalitesini arttırma yönünde yapılacak olan çalışmalarda gözden geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.