FARABİ’DE PANDEMİ TOPLANTISI

Darıca 28.10.2020 - 17:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

FARABİ’DE PANDEMİ TOPLANTISI

FARABİ’DE PANDEMİ TOPLANTISI
Farabi’de pandemi süreci değerlendirildi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, yönetim değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda pandemi sürecinde yapılacaklar planlandı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Prof. Dr. Mustafa Güneş başkanlığında ve hastane yönetim ekibinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda; hastane içerisinde yapılacak olan ve yapılması planlanan faaliyetler, iyileştirme çalışmaları, pandemi sürecinde yapılacaklar konuları görüşüldü. Yapılan görüşülmelerin ardından tüm yöneticilerin görüş ve önerileri alındıktan sonra toplantıya son verildi.
FARABİ’DE PANDEMİ TOPLANTISI

Farabi’de pandemi süreci değerlendirildi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, yönetim değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda pandemi sürecinde yapılacaklar planlandı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Prof. Dr. Mustafa Güneş başkanlığında ve hastane yönetim ekibinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda; hastane içerisinde yapılacak olan ve yapılması planlanan faaliyetler, iyileştirme çalışmaları, pandemi sürecinde yapılacaklar konuları görüşüldü. Yapılan görüşülmelerin ardından tüm yöneticilerin görüş ve önerileri alındıktan sonra toplantıya son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.