Farabi’de Covid-19 düzenlemeleri

SAĞLIK 06.10.2020 - 13:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Farabi’de Covid-19 düzenlemeleri

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi sürecinde sıkıntıları en aza indirmek ve hizmet çıtasını yükseltmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid-19 salgınında vatandaşların sıkıntılarını en aza indirmek için verilen hizmetin kalitesini yükseltmek amacıyla yürüttüğü çalışmaların detaylarını paylaştı. Hastane tarafından yapılan açıklamaya göre; Covid-19 nedeniyle hastaneye başvuran hastalarının daha önce ayrı bir alanda muayeneleri ile ilgili düzenlemelere ek olarak geniş ve sosyal mesafenin korunması amacıyla yaklaşık 160 metrekarelik bir poliklinik alanı daha oluşturulacağı belirtildi. PCR LABORATUVARI HİZMETE SUNULACAK 15 gün içinde yeni yerde de bu hastalara hizmet verilmeye başlanılacak. Oluşturması planlanan bu izole alan ile oluşabilecek yoğunluğunda önüne geçilebileceği düşünülmekte. Ayrıca PCR laboratuvarı içinde yeni bir alanda çalışmalar yapılıp PCR laboratuvarının hizmete sunularak PCR testlerinin bu bölgede yapılması planlanıyor. Bu amaçla fiziki alan düzenlemesi bitirildikten sonra gerekli tıbbi malzemelerinde tedariki sağlandıktan sonra hizmet vermeye başlanacağını açıkladı.  

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi sürecinde sıkıntıları en aza indirmek ve hizmet çıtasını yükseltmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid-19 salgınında vatandaşların sıkıntılarını en aza indirmek için verilen hizmetin kalitesini yükseltmek amacıyla yürüttüğü çalışmaların detaylarını paylaştı. Hastane tarafından yapılan açıklamaya göre; Covid-19 nedeniyle hastaneye başvuran hastalarının daha önce ayrı bir alanda muayeneleri ile ilgili düzenlemelere ek olarak geniş ve sosyal mesafenin korunması amacıyla yaklaşık 160 metrekarelik bir poliklinik alanı daha oluşturulacağı belirtildi.

PCR LABORATUVARI HİZMETE SUNULACAK

15 gün içinde yeni yerde de bu hastalara hizmet verilmeye başlanılacak. Oluşturması planlanan bu izole alan ile oluşabilecek yoğunluğunda önüne geçilebileceği düşünülmekte. Ayrıca PCR laboratuvarı içinde yeni bir alanda çalışmalar yapılıp PCR laboratuvarının hizmete sunularak PCR testlerinin bu bölgede yapılması planlanıyor. Bu amaçla fiziki alan düzenlemesi bitirildikten sonra gerekli tıbbi malzemelerinde tedariki sağlandıktan sonra hizmet vermeye başlanacağını açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.